Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Bemutatkozás

A Hunguest Hotels Magyarország egyik legnagyobb, magyar tulajdonban lévő szállodalánca, amely külföldön is folyamatosan bővíti kínálatát.

Tagszállodáink a legismertebb gyógyhelyeken, üdülő- és hegyvidéki területeken, valamint nagyvárosokban találhatók, és a legszélesebb igényeknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtják: klasszikus gyógy-, rekreációs-fitnesz-wellness szolgáltatásoktól a konferencialehetőségekig, valamint a változatos programajánlatokig. 16 belföldi település mellett külföldön a montenegrói tengerparton, az ausztriai Grossglockner lábánál és Muraunál, illetve Erdélyben is található Hunguest Hotels márkanév alatt, vagy a Hunguest Hotels Zrt. partnereként működő szálloda.

SZÁLLODÁI

SZOLGÁLTATÁSAI


FRANCHISE SZÁLLODÁK

Franchise rendszerben kapcsolódik a lánchoz az erdélyi Csíkszeredában található Hunguest Hotel Fenyő és a lillafüredi Hunguest Hotel Palota.


PARTNER SZÁLLODÁK


DÍJAK, ELISMERÉSEK


HITELES BRAND

Felmérések szerint a Hunguest Hotels, mint márka ismertsége és kedveltsége Magyarországon kiemelkedően magas (GfK, 2018, 500 fős reprezentatív minta), egy jól ismert, azonosítható, hiteles márka, amelyről leginkább a minőségre, bizalomra, megbízhatóságra asszociálnak a vendégek (Ipsos, 2018, 1000+ reprezentatív minta). Utóbbi kutatás szerint a Hunguest Hotels az ár-érték arány, a tisztaság, a wellness- és gyógyszolgáltatások, a konyha vagy az udvarias személyzet tekintetében is megelőzi versenytársait.