Hunguest Hotels Hungary

Szobafoglalás

Hírlevél

Bemutatkozás

A HUNGUEST HOTELS Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, kizárólag magyar tulajdonban lévő szállodalánca, jelenleg 21 szállodát működtet szerte az országban és 3 szállodát külföldön (Csíkszereda – Erdély, Románia; Herceg Novi – Montenegró; Heiligenblut – Ausztria).

Szállodái
- gyógyhelyeken,
- üdülő- és hegyvidéki területeken,
- a Balatonnál,
- kiemelt nagyvárosokban találhatók

Szolgáltatásai:
- klasszikus gyógy szolgáltatások,
- rekreációs –fitness -wellness szolgáltatások,
- konferencia lehetőségek,
- változatos programajánlatok

A HUNGUEST HOTELS szállodák többsége 4 csillagos besorolású, de a minőségi szolgáltatások bővülését jelzi, hogy közülük öt 4 csillag superior besorolással is büszkélkedhet. A szolgáltatások magas színvonalát az egységesen alkalmazott szigorú minőségi standardok biztosítják, és kínálatuk kiegészül a helyi adottságoknak és a speciális igényeknek megfelelő szolgáltatásokkal.

A belföldi vendégkör aránya az országos átlagnál lényegesen magasabb, 56%.
Ez nem kis mértékben köszönhető a barátságos szállodákon kívül a baráti áraknak is. Már a szállodalánc történetének kezdetén határozott célkitűzésként szerepelt a belföldi vendégek számára is megfizethető, de európai színvonalú szállodalánc kialakítása.
Ezt erősíti az a törekvés is, hogy a hazai vendégek részére az év minden időszakában kínál kedvezményes ajánlatokat a HUNGUEST HOTELS szállodalánc.

Az európai nívó, a minőségi szolgáltatás melletti elkötelezettséget bizonyítja az a tény is, hogy a HUNGUEST HOTELS az elmúlt évek nagyszabású rekonstrukciós programjának keretében több milliárd forintot költött a nemzetközi színvonalú szállodák és szolgáltatások kiépítésére Bükfürdőtől - Lillafüreden át - Hajdúszoboszlóig.

FRANCHISE SZÁLLODÁK

Franchise rendszerben kapcsolódik a lánchoz az erdélyi Csíkszeredán található HUNGUEST Hotel Fenyő*** , a szegedi Hunguest Hotel Forrás****superior, az ausztriai Hunguest Hotel Heiligenblut, a lillafüredi Hunguest Hotel Palota****superior és a Montenegróban található Hunguest Hotel Sun Resort****.