Bükfürdői aktualitások

Egészségnapok a Büki Gyógyfürdőben
Június 19-22.
között került megrendezésre a fürdőben az Egészségnapok elnevezésű rendezvény, ahol a fürdővendégek kipróbálhatták a kiállítók termékeit, ingyenes szűrővizsgálatokon vehettek részt, előadást hallhattak masszázsainkról, wellness- és sport programjainkról, a McKenzie terápiáról, és nem utolsó sorban ingyenes kvízjátékra jelentkezhettek. A kérdésekre helyesen választ adók Aqua Bike és Aqua Relax vouchert nyertek. A szombati napon nagy érdeklődés mutatkozott az ingyenes hallásvizsgálat, vércukor- és koleszterin vizsgálat, valamint az InBody 720 testösszetétel analizátorral végzett mérések iránt.

Büki Nyár 2008
Július 12-én
a külső nagyparkolónkban felállított rendezvényszínpadon kerül sor a Büki Nyár rendezvénysorozatának megnyitására, valamint záró koncertjére. Vasárnap, július 13-án pedig büki amatőr művészeti csoportok (karate, jazz-, modern tánc és folkzenekar) vendégszerepelnek majd a fürdő területén a 7. sz. medence melletti napozóteraszon.

AVON Frissítő Turné
Július 19-én a népszerű AVON termékek az AVON Frissítő Turné keretében mutatkoznak be a fürdőben felállított AVON-nyaralóban, mely egyedi szórakozási lehetőséget biztosít a vendégeknek. A különleges programot termékbemutató, koktélbár, habparti, Segway kipróbálási lehetőség, DJ pult teszi igazán vonzóvá. Jöjjön el Bükfürdőre, és vegyen részt az AVON termékekkel kapcsolatos nyereményjátékon is!

Turista érem gyűjtőknek
Július 10-től fürdőnkben is kapható a külföldön már olyan népszerű turista érem bükfürdői változata a szenvedélyes érmegyűjtők nagy örömére. Ára: 600 Ft.

1300 Ft kedvezmény az év minden napján!
Minden egész napos felnőtt belépőjegyet vagy bérletet vásárló vendégünk a 3300 Ft értékű, 30 perces kényeztető masszázsaink egyikét 2000 Ft-ért vásárolhatja meg, melyet egy következő belépés alkalmával hétfőtől péntekig vehet igénybe.
A kedvezmény a következő masszázsok igénybevételére jogosít: Vitalizáló masszázs, Bőrfeszesítő masszázs, Bőrfiatalító masszázs, Regeneráló masszázs, Kényeztető masszázs.

Hunguest Hotels szállodák Bükfürdőn
Hunguest Hotel Répce Gold - négycsillagos gyermekbarát és wellness hotel
Hunguest Hotel Répce - háromcsillagos wellness és gyógyszálloda Bükfürdőn