Csapatépítés, tréning

2016. március 02.

Mit szeretnénk? Hinni, hogy hétfőn reggel cége munkatársai nem szürke arccal „hatefőznek” a kávégép előtt, hanem csillogó szemmel mesélik a nálunk szerzett élményeiket.

A Hunguest Hotels konferenciaszállodák adottságai fekvésükből, szolgáltatásaikból és a rendezvények lebonyolításában szerzett tapasztalatból fakadóan kiemelkedőek a szigorúan vett konferenciaprogramon túli lehetőségeket tekintve is.

Elég, ha egy pillantást vetünk a tapolcai Hunguest Hotel Pelion hatalmas parkjára, ami a medencétől a footgolfon át a BMX pályáig elképesztő tárháza a csapatépítő programlehetőségeknek.

Ehhez már csak az Ön ötleteit kell társítani.

A páratlan fekvésű Hunguest Grandhotel Galya környéke és parkja (kis erdeje) szintén önmagáért beszél. Járt már olyan szállodában, aminek a parkjában egy könnyed erdei túrát is ejthet vacsora előtt?

Ha szükséges, segítünk beindítani a fantáziáját. Indoor és outdoor programoknál a gyakorlott szállodai animáción túl minőségi referenciákkal rendelkező, gyakorlott szolgáltatókkal működünk együtt, akik egészen biztosan emlékezetessé varázsolják a cég programját.

STRATÉGIAI PARTNEREINK

HSB - High-Tech Sportok Bázisa