Damona - 2014. április 30-ig

2014. május 1-től a zalakarosi Damona szálloda nem tagja a Hunguest Hotels szállodaláncnak

2012-2014

2012 májusának végén a MenDan Hotel akkori tulajdonosa, a CIB Lízing Zrt. szállodaláncunkat bízta meg a zalakarosi szálloda üzemeltetésével, amit szívesen vállaltunk.

Nem volt egyszerű feladat egyik napról a másikra átállni, de reméljük, hogy vendégeink elégedetten távoztak, és szívesen emlékeznek vissza a Zalakaroson töltött napokra. 2012 júniusától Hunguest Hotel Damona néven fogadta vendégeit a ház. A Hunguest Hotels törzsvendégei hamar felfedezték az új lehetőséget, így már az üzemelési eredményekben is sikert könyvelhettünk el.

Nyilvánvaló volt, hogy a Hunguest Hotels általi üzemeltetés ideiglenes, hiszen a banki csoport új tulajdonost keresett - ez a folyamat most zárult le. A szállodának 2014. május elsejétől új tulajdonosa lesz, így az üzemeltetési szerződésünk is megszűnik. 2014. április 30-án elköszönünk a Damonától, ami más néven fogadja vendégeit.

KÖSZÖNJÜK!

Köszönjük az együtt töltött időt, köszönjük utazási partnereinknek az együttműködést, törzsvendégeinknek, hogy vendégeink voltak a Damonában is, és köszönjük az egykori MenDan személyzetének, hogy a Damonában is velünk dolgoztak.

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK

  • minden 2014. április 30. előtt tett foglalás változatlan feltételekkel érvényes, az előlegek, előre fizetések jóvá lesznek írva
  • 2014. május elsejétől a Hunguest Hotels Törzskártya nem lesz használható az egykori Damonában sem pontjóváírásra, sem pontbeváltásra
  • a szálloda elérhetőségein szívesen segítenek Önnek: 93/542-100