Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Egészségmegőrzés

Egészségmegőrzéssel illetve megelőzéssel kapcsolatos ajánlatainkat gyűjtöttük össze az alábbi helyen.

Ha fontos Önnek egészsége és szeretné megelőzni bizonyos betegségek kialakulását, vagy a prevención túl akár célzott kezeléseket is alkalmazna állapota javítása érdekében, bizonyára talál a mellékelt ajánlatok között kedvére valót.

De nem csak szervi bajok megelőzésére, hanem a stresszes, megterhelő életmód negatív hatásainak kiküszöbölésére is talál itt kezeléseket.
 

Bükfürdő

Hunguest Hotel Répce Gold

Gold Napok Bükfürdőn fürdőbelépővel
23 600 Ft-tól/fő/éj

Érvényes: 2020.07.01. -  2020.12.22. között, 1-6 éj tartózkodás esetén (kivéve ünnepek*).

Engedje el a hétköznapok gonjdait és pihenje ki magát az év bármely szakában Bükfürdőn! Kapcsolódjon ki pár napra a Hunguest Hotel Répce Gold

 

  • légkondicionált szobáiban
  • félpanziós ellátással,
  • az éjszakák számával megegyező fürdőbelépő (gyógy- és élménymedencék, strand használat) a Bükfürdő Thermal&Spa-ba!

 

Júliusi és augusztusi extra élmény: 2 vagy 3 éjszakás itt tartózkodás esetén egy alkalommal 60 perces LOKI kisvonatozás. (Az extra tartalom 2020. július 1. és 2020. augusztus 31. között érvényes.)

 

Ne feledje, szállodánk - Bükfürdőn egyedülállóan - közvetlen átjárást biztosít a Bükfürdő Thermal & Spa-ba!

 

Megduplázzuk a nyarat! Dupla biztonság, dupla pontjóváírás. Hunguest Hotels Törzskártyájára az eddigi 10% helyett 20%-nyi pontot írunk jóvá június 12. és augusztus 31. között!

 

Több gyermekkel jönne, vagy csak nem találja az Önnek megfelelő ajánlatot? Családi szobára (külön hálótérrel), apartmanra vagy VIP lakosztályra kérje személyre szabott ajánlatunkat itt!

Akár további 2 828 Ft
kedvezménnyel foglalható online!
Az ár tartalma:
  • szállás bővített félpanzióval légkondicionált szobában (REGGELI, SNACK EBÉD, VACSORA)  (augusztus 31-ig a hatályos szabályozásnak megfelelően)

             VAGY szállás félpanzióval légkondicionált szobában (szeptember 1-től a hatályos szabályozásnak megfelelően)

  • az éjszakák számával megegyező fürdőbelépő (gyógy- és élménymedencék, strand használat) a Bükfürdő Thermal&Spa-ba (az aktuális információkról a www.bukfurdo.hu oldal nyújt részletes tájékoztatást)
  • részvétel a sportprogramokon
  • fürdőköntös-használat
  • wifi a szobákban és a lobbyban

 

Júliusi és augusztusi extra élmény: 2 vagy 3 éjszakás itt tartózkodás esetén egy alkalommal 60 perces LOKI kisvonatozás. (Az extra tartalom 2020. július 1. és 2020. augusztus 31. között érvényes.)

 

Extra térítendő: Idegenforgalmi adó: 530 Ft/fő/éj (18 év felett)

Az idegenforgalmi adó mértéke 2020-ban (18 év felett) 530 Ft/fő/éj, mely megfizetése alól a hatályos kormányrendelet értelmében 2020. december 31. napjáig  terjedő időszakban  mentesülnek vendégeink.
 
 
A kiajánlott ár étkezés tartalma:
  • felnőtt vendég esetén: 7 600 Ft/fő/éj
  • 3-12 év közötti gyermek esetén: 3 800 Ft/fő/éj

 

*Érvényes: 2020.07.01. - 2020.12.22. között
                    1-6 éj között (kivéve ünnepek).

Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Az árak a foglaltság függvényében változhatnak.

Lemondási és fizetési feltételek: Szállodánk a megrendelt szolgálatások után 20% előleg befizetésére tart igényt.A szobafoglalás kötbérmentes lemondására az érkezés napját megelőző 3 nappal van lehetőség. Az érkezés napját megelőző 3 napon belüli lemondás esetén a szálloda a megrendelt szolgáltatás díjának 20%-át számolja fel kötbérként, a befizetett előleg terhére.


Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy saját és közvetített szolgáltatásaink a mindenkori állami rendeleteknek, illetve szakmai szabályozásnak megfelelő korlátozással biztosíthatók.
Ezen korlátozások érinthetik a szállodai vendéglátást úgy, mint a kijelölt asztal és ültetési rendet, étkezési turnusokat, valamint egyéb területeken is megfelelő távolságtartást, készpénzmentességet, illetve wellness és fürdőszolgáltatások részleges korlátozását.
Ezen intézkedések mindegyike az Önök biztonságát szolgálja. Szíves megértésüket és türelmüket előre is nagyon köszönjük!
A legfrissebb információkért kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:
E-mail: hotelrepcegold@hunguesthotels.com Telefon: +36-94-558-558

 

A "FOGLALÁS" gombra kattintva azonnali árkalkulációt végezhet, és online kedvezményeinket is igénybe veheti!

 

Akár további 2 828 Ft
kedvezménnyel foglalható online!