GOURMET VACSORA II. - HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL

Március 26-28.

PROGRAM
MODEM Debreceni időszaki kiállítás
Debreceni Tavaszi Fesztivál

MENÜ
2010. március 27.
10 fogásból álló különleges gourmet vacsora

1. NATURA
(hollandi spárga mousse barna vajporral)

2. SHEET
(Egészben füstölt lazac és tengeri süllő rolád, polipcarpaccioval, olíva olaj pudinggal)

3. SOUP
(Burgonya krémleves St Jacob’s kagylóval, szférikus karottával, zöldborsóval és szarvasgombával )

4. GARDEN
(Fürj, csirkével és krémsajttal töltött raviolival, petrezselymes rizottóval, kerti zöldségekkel)

5. GUINESS
(Ropogós bacon szelet fehérbabpürével, vaniliás babérzselével, citromos pillecukorral, sült fokhagymával és Guiness habbal )

6. LN 2
(Passion fruit NITRO sorbet )

7. PORK
(Rókagombával és borjúmiriggyel töltött sertésdagadó, velőropogóssal)

8. BEET ROOT
(Szarvas steak és áfonyás őzragu, vákumban abált bébi céklával, cékla és édeskömény pürével)

9. SEAWEED
(Joghurt, matcha tea, mandula, rózsavíz)

10. LIQUID POPCORN
(Popcorn, karamell, Breton piskóta, pralinékrém)

ÁRAK
Kétágyas szobában 2 fő esetén - 35 900 Ft / fő / 2 éj 
Egyedüli elhelyezés esetén - 44 700 Ft / 2 éj
Nem szálloda vendégeknek a gourmet vacsorán történő részvétel 9.800 Ft / fő.