GOURMET VACSORA III. - HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL

Április 23-25.

PROGRAM
IV. Országos Biovásár, Hortobágy - 2010. 04.24-25.
Szent György-napi Kihajtási ünnep, Hortobágy 2010.04.24.
Regionális Gyermek- és Ifjúsági Néptánc Fórum, Hajdúnánás 2010. 04.24-25.

MENÜ
NATURA
(Hollandi spárga mousse, barnavajporral)

SURPRISES
(Vákumban abált libamáj terrine, zöldalmakaviárral és fűszeres grissinivel)

UNDER WATER
(Tengeri sügérfilé sáfrányrizottóval és zölborsó textúrákkal)

PARFUM
(Kemencében sült kacsamell, merlot-ban posírozott körtével, krémsajtos rétessel, „eukaliptusz parfümmel”)

65º C – 48 h
(Császárhús (65ºC-on 48 óra) zellerpürével, füstölt fürjtojással, dehidratált zöldségekkel)

ICE
(Paradicsomkristály olívahabbal)

TUBER AESTIVUM
(Tökmaggal és szarvasgomba finzerrel burkolt báránygerinc filé, tárkony sorbettel , burgonya gratinnal)

SPHERICAL
(Vesepecsenye pirított mogyoróval, karottapürével, meleg hagymazselével, szférikus vörösborszósszal)

TONKA
(Édeskömény streuzel, tengerisós szárazkaramellel, tonka felhővel és vaníliakrémmel)

TRANSPARENS
(Marcipánkrémes fánkocska, passionfruit bon-bonnal, After Eight transzparenssel)

ÁRAK
Kétágyas szobában 2 fő esetén - 43 900 Ft / fő / 2 éj 
Egyedüli elhelyezés esetén - 53 300 Ft / 2 éj
Nem szálloda vendégeknek a gourmet vacsorán történő részvétel 9.800 Ft / fő.