GOURMET VACSORA IV. - HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL

Május 28-30.

PROGRAM
IX. Pünkösdi Sokadalom és Városi Gyermeknap, Hajdúszoboszló, 2010. 05.29.-30.

MENÜ
1. NATURA
(hollandi spárga mousse barna vajporral)

2. TEXTURAS
(Portóival ízesített kacsapástétom balzsamzselével, olivaporral)

3. OCEAN
Homárkrémleves, halconsommé, „tagliatelle”-vel vajban sült tőkehallal, szférikus osztrigával és ikragyöngyökkel)

4. GLASS
(Mangalica érmék tejszínes karalábé főzelékkel)

5. STONE
(Hálóban sült báránycsülök és szarvasgombás grillkolbász fűszeres burgonya chipssel, kelkáposztával, petrezselyempürével és édesmustárral)

6. NITRO
(Gin – tonic NITRO sorbet)

7. FOREST
(Szarvassült pirított fenyőmaggal, fenyőaromával és Puy lencsével)

8. CHEESE
(Sajtízelítők EGRI kecskesajtokból, „olivabefőttel”)

9. WOOD
(Csokoládé, joghurt, mandula, pisztácia)

10. THE END
(Gyümölcsvariációk pillecukorral és cherryhabbal)

ÁRAK
Kétágyas szobában 2 fő esetén - 43 900 Ft / fő / 2 éj 
Egyedüli elhelyezés esetén - 53 300 Ft / 2 éj
Nem szálloda vendégeknek a gourmet vacsorán történő részvétel 15.000 Ft / fő.