HUNGUEST HOTEL HELIOS ...S VADAT MI JÓ FALAT - VADSPECIALITÁSOK HÉTVÉGJE
Kapcsolódó tartalom
Április 9-11. |
Péntek
14:00 órától érkezés (köszöntőitallal)
Belépő a keszthelyi vadászati múzeumba
Trófea bemutató
Szombat
délben leves büfé
15:00–17:00 vadászkiállítás, bor-, sajt-, kolbász kóstoló
Vadászkürtösök bemutatója
Vadász kiállítás
19:00–tól bál
Sztárvendég: Tóth Vera
MENÜ - ... s vadat mi jó falat!
Fácán erőleves a fácán húsával, lúdgége tésztával
Rókagombás őzragu leves
Zöldséges pikáns vadnyúl aprólék leves
Göcseji vaddisznópörkölt
Zelleres szarvassült körtés áfonyamártással
Vaddisznómájjal, trikolór paprikával göngyölt szarvasrolád szarvasgombás barnamártással
Gesztenyével töltött sült alma.
Hagymás dödölle tejfellel pirítva
Mandulás krokett
Aszalt barackkal sült vörös káposzta
Vörösborban párolt vilmoskörte
Kapros túrós lepény mézes tejföllel.
ÁRAK
Hotel Anna: 33 200 Ft / fő /2 éj
Hotel Benjamin: 31 200 Ft / fő / 2 éj
Hosszabbítás / fő/ éj:
Anna: 14 000 Ft Benjamin: 13 000 Ft
Egyágyas felár: 2500 Ft / fő / éj