LUCULLUSI LAKOMA - HUNGUEST HOTEL PELION
Február 5-7.
|
MENÜ
2010. február 5., péntek
Előételek:
- Pármai sonka ruccolaágyon balzsamecettel
- Tonhalas olívabogyós penne
Levesek:
- Savanykás malacleves
- Tökpüré leves pirított tökmaggal
- Hideg almás fügeleves
Főételek:
- Mézben pácolt kacsacomb, fahéjas almával
- Szalonnával tűzdelt őzcomb, vargányás erdei gombákkal
- Malacpecsenye fokhagymásan
- Rostonsült pácolt csirkemell
Köretek:
- Burgonya röszti
- Hagymás tört burgonya
- Vadrizs konfetti
Vegetáriánus étel:
- Zöldségekkel töltött cukkini
Meleg desszert:
- Fahéjas almás felfújt, forró narancsmártással
Sütemények, gyümölcsök, sajtok
MENÜ
2010. február 6., szombatElőételek:
- Halpástétom kapros köntösben
- Paradicsomos mozzarella zöldfűszeres pestoval
Levesek:
- Erőleves zöldségekkel, finom metélttel
- Vadragú leves tejszínesen
- Vörösboros erdei gyümölcsleves
Főételek:
- Pulykamell parajjal töltve, kenyérmorzsába forgatva
- Marhasült krémmártással
- Tengeri fogasfilé sáfrányos tejszínes szósszal
- Rostonsült sertéstarja mustáros-hagymás pácban
Köretek:
- Hasábburgonya
- Citromos párolt rizs
- Szalvétagombóc
- Petrezselymes burgonya
Vegetáriánus étel:
- Párolt kerti zöldek mandulával hintve
Meleg desszert:
-Olasz kalácspuding barackízzel
Sütemények, gyümölcsök, sajtok
ÁRAK
Kétágyas szobában: 32.800 Ft / fő / 2 éj
Egyágyas szobában : 46.200 Ft / fő / 2 éj