LUCULLUSI LAKOMA - HUNGUEST HOTEL PELION

Február 5-7.

MENÜ
2010. február 5., péntek

Előételek:
- Pármai sonka ruccolaágyon balzsamecettel
- Tonhalas olívabogyós penne

Levesek:
- Savanykás malacleves
- Tökpüré leves pirított tökmaggal
- Hideg almás fügeleves

Főételek:
- Mézben pácolt kacsacomb, fahéjas almával
- Szalonnával tűzdelt őzcomb, vargányás erdei gombákkal
- Malacpecsenye fokhagymásan
- Rostonsült pácolt csirkemell

Köretek:
- Burgonya röszti
- Hagymás tört burgonya
- Vadrizs konfetti

Vegetáriánus étel:
- Zöldségekkel töltött cukkini

Meleg desszert:
- Fahéjas almás felfújt, forró narancsmártással

Sütemények, gyümölcsök, sajtok

MENÜ
2010. február 6., szombat


Előételek:
- Halpástétom kapros köntösben
- Paradicsomos mozzarella zöldfűszeres pestoval

Levesek:
- Erőleves zöldségekkel, finom metélttel
- Vadragú leves tejszínesen
- Vörösboros erdei gyümölcsleves

Főételek:
- Pulykamell parajjal töltve, kenyérmorzsába forgatva
- Marhasült krémmártással
- Tengeri fogasfilé sáfrányos tejszínes szósszal
- Rostonsült sertéstarja mustáros-hagymás pácban

Köretek:
- Hasábburgonya
- Citromos párolt rizs
- Szalvétagombóc
- Petrezselymes burgonya

Vegetáriánus étel:
- Párolt kerti zöldek mandulával hintve

Meleg desszert:
-Olasz kalácspuding barackízzel

Sütemények, gyümölcsök, sajtok

ÁRAK
Kétágyas szobában: 32.800 Ft / fő / 2 éj
Egyágyas szobában : 46.200 Ft / fő / 2 éj