RÉPCEMENTI NAPOK - HUNGUEST HOTEL RÉPCE ÉS RÉPCE GOLD

Április 16-18.

Megismertetjük Önöket Vas-megye kincseivel!

PROGRAM
Pénteken az érkezőket welcome stand várja, Őrségi Tökös-mákos rétes kóstolóval.
Az esti vacsora kínálatát a Vasi finomságokból állítjuk össze, mint például a Vasi Dödölle, vagy a vasi Kanászpecsenye. A vacsora alatti jó hangulatról a Zsidányi betyárok gondoskodnak.
Szombaton a Vasmegyei horvát falvak nemzetiségi ízeiből válogatunk vendégeinknek.
Délután a konyhacheffel közös Czekovac saláta készítés a szálloda látványkonyhájánál.
Az étteremben a hagyományos kínálat mellett, horvát specialitásokkal várjuk a vendégeket.
A vacsora alatt horvát tamburások gondoskodnak a jó hangulatról.
Vacsora után Peresznyei horvát néptánccsoport bemutatóját láthatják a vendégek a lobbyban. A bemutatót pedig táncház követi, ahol mindenki elsajátíthat pár lépést a táncosoktól, és beállhat közéjük táncolni.

ÉTELEK
A büféasztal hagyományos kínálata kibővül különböző, a régióra jellemző ételekkel:
Vasi legényfogó leves
Őrségi dödölle
Hegyháti kanászpecsenye
Cáki pincepörkölt
Őrségi tökös-mákos rétes
Ízesített kecskesajtok különböző ízelítője
Nemzetiségi ételek:
Horvát Slavon kulen - fokhagymás házi túró
Felsőszölnöki hajdinás rizottó
Vaskeresztesi babos káposztával