Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Budapest

Budapest (rövidítve: Bp., németül Budapest, szlovákul és csehül Budapešť, románul Budapesta, szlovénül és horvátul Budimpešta, oroszul: Будaпешт, szerbül: Будимпешта) Magyarország fővárosa, és egyben legnagyobb városa is.
A magyar politikai, kulturális, kereskedelemi, ipari és közlekedési központja, 2011-ben regisztrált lakónépessége meghaladta az 1,7 (elővárosokkal együtt pedig a 2,5) millió főt.
Területe 525,16 négyzetkilométer, s ezzel az ország legnagyobb kiterjedésű városának is számít.

Budapest kedvelt idegenforgalmi célpont is.
Budapesten több világörökségi helyszín is található, többek között a Duna-part látképe, a Budai várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere és a Millenniumi Földalatti Vasút, ami a második legrégebbi a világon, a londoni után. Turisztikailag jelentősek még gyógyfürdői, egyébként ez a világ egyetlen gyógyfürdőkkel rendelkező fővárosa a világ legnagyobb termálvizes barlangrendszerével, Európa legnagyobb zsinagógája (a Dohány utcai), valamint a magyar Országház is, ami a világ harmadik legnagyobb parlamenti épülete.

Hunguest Hotel Millennium

A Hunguest Hotel Millennium szálloda a ferihegyi nemzetközi repülőteret Budapest központjával összekötő Üllői úton található. A Belváros és más látnivalók néhány perc alatt elérhetők autóval vagy metróval. Ebben az ízlésesen berendezett, különleges atmoszférájú szállodában vendégeink élvezhetik a hagyományos magyar vendéglátást – nemzetközi szinten. Szakmailag jól felkészült csapat gondoskodik az Ön kellemes időtöltéséről, valamint rendezvényeinek sikeréről.


Hunguest Hotel Millennium

Hunguest Hotel Platánus

A Hunguest Hotel Platánus, a magyar főváros legnagyobb parkja, a Népliget szomszédságában található. A háromcsillagos szálloda könnyen megközelíthető mind a belváros (M3 kék metró), mind pedig a Ferihegyi repülőtér irányából. Ideális elhelyezkedésének és kellemes kialakításának köszönhetően turisták és üzletemberek kedvelt szálláshelye.


Hunguest Hotel Platánus