Belépés

Legjobb árak és szobafoglalás

Találja meg a legjobb árat, majd vegye kézbe visszaigazolását azonnal, foglaljon itt!

Válasszon időpontot, szobát, adja meg a létszámot, és szinte készen is vagyunk, e-mailben kapja meg tőlünk visszaigazolását.

OTP, MKB, K&HSZÉP kártyával a legtöbb
belföldi szállodánkba történő foglalás során

itt, honlapunkon is fizethet bármelyik zsebből!
A zsebválasztást a banki fizetőfelületen tudja elvégezni.

További SZÉP Kártya fizetési információk itt.

Más dolga nincs is, csupán jól érezni magát nálunk. Ha speciális igényei merülnek fel, érdemes a megjegyzés rovatban feltüntetni.

Elküldheti fizetés nélkül is a foglalását, ekkor a szállodában kell fizetnie, de előlegfizetés igénye főleg speciális, kiemelt időszakokban felmerülhet, ezt szállodánk jelezheti Önnek.

Az ajánlatok nagy része kedvezményesen is foglalható, ha akár most kifizeti biztonságos banki felületen  foglalása 50 vagy 100%-át. Ha nem lemondható foglalást választ, még többet spórolhat! A kalkulációs folyamat végén, az Ön igényei ismeretében számolt ár alapján tüntetjük fel az elérhető árengedményeket! Szállodánként, időszakonként és ajánlatonként dinamikusan változóak a kedvezmények!

1. Szálloda választás, időpont

Hotel Millennium

1 éjszaka

2. Foglalható szobák és vendégek száma

3. Ajánlat kiválasztása

Részletek
Kiválasztom

4. Megrendelési mód, KEDVEZMÉNYEK meghatározása

A megrendelt szolgáltatás teljes összege:
Most fizetendő összeg:

5. AZ ÖN ADATAI

(pl. gyermekek pluszban, ha a foglalás során a gyermek esetleg nem volt opció vagy más speciális igények, étrend, parkolás stb.)
Számlázási cím
*: A csillaggal jelölt mezőket kérjük kitölteni!
Elküldöm a foglalást Foglalás és ugrás a bank fizetőfelületére

Tájékoztatjuk, hogy a foglalás során megadott személyes adatait kizárólag a szállásfoglalás biztosítása illetve az annak nyomán létrejövő szerződés teljesítése céljából, az ahhoz szükséges mértékben fogjuk felhasználni. Az adatkezelési folyamatainkról és az azzal kapcsolatosan Önt megillető jogosultságokról adatkezelési tájékoztatónkban tájékozódhat részletesen.
Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.

Tudomásul veszem, hogy a(z) HUNGUEST Hotels Zrt. (Magyarország, 1015 Budapest, Hattyú utca 14.) adatkezelő által a www.hunguesthotels.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Tudomásul veszem, hogy a HUNGUEST Hotels Zrt. (Magyarország, 1015 Budapest, Hattyú utca 14.) által a www.hunguesthotels.hu (a továbbiakban szolgáltató) felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a BIG FISH Payment Services Kft. (székhely: 1066 Budapest, Nyugati tér 1-2.), mint adatfeldolgozó részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, számlázási cím, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a fizetési tranzakciókhoz szükséges adatkommunikáció lebonyolítása a szolgáltató és a fizetési szolgáltató rendszere között, illetve az adatok tárolása a tranzakciós logokban a tranzakciós adatok szolgáltató részére történő visszakereshetőségének biztosítása céljából.