Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

1089 Budapest, Üllői út 94-98. Útvonaltervezés
Telefon +36-1-477-8000

Budapest, Hotel Millennium - Szobák, szolgáltatások

A szálloda 116 szobájának és 6 apartmanjának mindegyike légkondicionált, zuhanyzóval vagy fürdőkáddal felszerelt. A szálloda kategóriájának megfelelő felszereltsége mellett (közvetlen hívású telefon, TV kábeltévés csatornákkal, hűtőszekrény) szobáink további, a vendégek kényelmét szolgáló kedvező adottságokkal is rendelkeznek: hangszigetelt ablakok, elektronikus kulcskártya rendszer, a szobákban elérhető díjmentes internet elérhetőség (WIFI), valamint hajszárító a fürdőszobákban. Az ágyak mérete: 90x200 cm.

Szállodánk kizárólag nemdohányzó szobákkal rendelkezik!

Szobatípusaink:

Kisgyermekkel érkező vendégeink részére – igény esetén – térítésmentesen gyermekágyat biztosítunk.

A 9 db mozgáskorlátozottak részére kialakított szobán kívül kerekesszékkel a főbejáratot tudják használni a vendégek, a szálloda hallja, étterme (ott mosdó), drinkbárja és a Feszty terem (földszint) akadálymentes.

A ház kitűnő adottságainak köszönhetően szobáink tágasak, kellemes és kényelmes hangulat jellemzi őket.

Étkezés: Cannella éttermünkben a hazai és a nemzetközi konyha remekeit, valamint magyar borok széles választékát kóstolhatják meg vendégeink.

A szálloda halljában és a drinkbárnál vendégeinknek lehetősége nyílik egy kis pihenésre, rövid megbeszélésre egy finom kávé, vagy más frissítő ital mellett. Ha szívesebben marad szobájában, mindez ott is elérhető az étterem nyitvatartási idejében működő szobaszerviz által.

A recepción díjmentesen használható az értékmegőrző.

Parkolás:

KORAI ÉRKEZÉS ÉS KÉSŐI TÁVOZÁS!

Érkezés napján 14.00-tól lehet elfoglalni a szobát, távozás napján kérjük, 10.00-ig szíveskedjenek elhagyni. Korábbi érkezés vagy távozás lehetősége a foglaltságtól függ. Bővebb információkról kérjük érdeklődjön bejelentkezéskor a recepción.

Felárakról részletes tájékoztatást ide kattintva találhat: