Bük

Vas megye északi részén, az ország nyugati határánál, Szombathelytől 30 km-re, Soprontól 47 km-re; Budapesttől 220 km-re fekszik Bükfürdő.

2016. október 25-től az M85-M86 gyorsforgalmi út átadásának köszönhetően Budapest – Bükfürdő menetidő már csak 1 óra 45 perc.

Bükfürdő megközelítése autóval:

Az M86-os útról Hegyfalunál a 105-ös lehajtónál kell kitérni, majd Sopron irányába még 13 km-t haladni tovább Bükfürdőig.

Bük városa vasúton a Szombathely-Sopron vonalon közelíthető meg. Bükfürdő távolsági járatokat is fogadó buszpályaudvarral rendelkezik.

 

A település Európa szerte ismert gyógyvízéről melynek megelőző és gyógyító hatása megoldást nyújt reumatikus és más mozgásszervi problémák enyhítésére.
A Bükfürdő Thermal&Spa-ban a gyógyvizes medencék mellett thermál- és strandmedencék, valamint élménymedencék, gyermekmedencék és csúszdák is találhatók, a fizioterápiás intézet is várja a látogatókat.
A környék számos kirándulási lehetőséget kínál, Sopron, Kőszeg, Velem, Bozsok településeket is érdemes megnézni, de a golf, a  tenisz szerelmeseinek és a vadászoknak, horgászoknak is tartogat lehetőségeket a térség.

4.6

Bük

Hunguest Bük

· Gyermekbarát · Gyógyszálloda · Közvetlen fürdőkapcsolat · Új, felújítás után frissen nyitott · Népszerű