Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Bük

Vas megye északi részén, az ország nyugati határánál, Soprontól 47 km-re; Budapesttől 220 km-re fekszik Bükfürdő. A település Európa szerte ismert gyógyvízéről melynek megelőző és gyógyító hatása megoldást nyújt reumatikus és más mozgásszervi problémák enyhítésére.
A Büki Gyógy- Strand-, és Élményfürdőben a gyógyvizes medencék mellett thermál- és strandmedencék, valamint gyermekmedencék is találhatók, a rekreációs parkban élményfürdő, fizioterápiás intézet is várja a látogatokat.
És ha változatosságra vágyik, egy másik fürdő szolgáltatásait is élvezheti, hiszen a Sonnentherme, mely  Európa vezető kisbaba- és gyermektermálfürdő komplexuma a gyalogos határátkelőn átlépve csupán néhány perces sétával elérhető.
A környék számos kirándulási lehetőséget kínál, Sopron, Kőszeg, Velem, Bozsok településeket is érdemes megnézni, de a golf, a  tenisz szerelmeseinek és a vadászoknak, horgászoknak is tartogat lehetőségeket a térség.

Hunguest Bük

A Hunguest Bük két, korábban külön egységként üzemelő szálloda, a Hunguest Hotel Répce és a Hunguest Hotel Répce Gold egyesülésével jött létre. 2022 augusztus 29-én nyílt meg a vendégek előtt az egykori Hunguest Hotel Répce teljeskörűen felújított épülete, amely a Hunguest Bük keleti szárnyaként üzemel tovább. Ezzel párhuzamosan bezárásra kerül és elkezdődik a Hunguest Hotel Répce Gold épületének fejlesztése, melynek átadása 2023 második negyedévében várható. A két hotel egyesülésével létrejön Bükfürdő legnagyobb, 360 szobás szállodája, amely négycsillagos kényelemmel várja a fürdővárosba látogatókat.


Hunguest Bük