Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Bük

Vas megye északi részén, az ország nyugati határánál, Soprontól 47 km-re; Budapesttől 220 km-re fekszik Bükfürdő. A település Európa szerte ismert gyógyvízéről melynek megelőző és gyógyító hatása megoldást nyújt reumatikus és más mozgásszervi problémák enyhítésére.
A Büki Gyógy- Strand-, és Élményfürdőben a gyógyvizes medencék mellett thermál- és strandmedencék, valamint gyermekmedencék is találhatók, a rekreációs parkban élményfürdő, fizioterápiás intézet is várja a látogatokat.
És ha változatosságra vágyik, egy másik fürdő szolgáltatásait is élvezheti, hiszen a Sonnentherme, mely  Európa vezető kisbaba- és gyermektermálfürdő komplexuma a gyalogos határátkelőn átlépve csupán néhány perces sétával elérhető.
A környék számos kirándulási lehetőséget kínál, Sopron, Kőszeg, Velem, Bozsok településeket is érdemes megnézni, de a golf, a  tenisz szerelmeseinek és a vadászoknak, horgászoknak is tartogat lehetőségeket a térség.

Hunguest Hotel Répce

Szállodánkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.


Hunguest Hotel Répce

Hunguest Hotel Répce Gold

Az európai hírű gyógyvízkincs kiegészülve a szálloda saját wellness részlegével garancia a gyógyulására, testi-lelki felfrissülésre. A szállodából egy fűtött folyosón juthatunk el a gyógyfürdőbe, élményfürdőbe és fizioterápiás intézetbe. A gyógykezeléseket, kúrákat a Fürdőben lehet igénybe venni. A szálloda által kiállított számla egészségpénztár általi elszámolhatóságáról kérjük tájékozódjanak Vendégeink egészségpénztáruknál!


Hunguest Hotel Répce Gold