Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hunguest Bük két, korábban külön egységként üzemelő szálloda, a Hunguest Hotel Répce és a Hunguest Hotel Répce Gold egyesülésével jött létre. A szállodák épületei felújítás után újra tárt kapukkal várják egykori és új vendégeiket. Az egykori Hunguest Hotel Répce immáron Hunguest Bük Keleti szárny, míg a korábban Hunguest Hotel Répce Gold néven ismert szállodánk Hunguest Bük Nyugati szárny néven működik tovább.

Az új Hunguest Bük így Bükfürdő legnagyobb, 360 szobás szállodakomplexumává vált, amely egy négycsillagos hotel kényelmén túl, egyedülálló módon közvetlen összeköttetést nyújt a Bükfürdő Thermal & Spa-val.

Elérhetőség

Hunguest Bük

9740 Bük, Termál krt 26 és Európa út 3
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-94-558-558

+36-94-558-505

Vendéglátás és gasztronómia

A modern, minden részében megújult 200 fős Répce étterem a szálloda keleti szárnyának földszintjén széles tárházát kínálja a gasztronómiai különlegességeknek.

Az étkezés büfé rendszerben történik. Az ételsorok hazai és nemzetközi ételekből kerülnek kiválasztásra. 

A`la carte étkezésre ebédkor szűkített választékkal van lehetőség.

Kiemelt figyelmet fordítunk „kis” vendégeink kiszolgálására. Számukra egyedi ételekkel kedveskedünk és vállaljuk egyéni kérések megvalósítását is. Lehetőségeinkhez mérten (előre jelezve és egyeztetve) ételintoleranciás vendégeink részére is megfelelő menüsort biztosítunk.

Room service áll a vendégek rendelkezésére, ugyanakkor különböző értékű VIP bekészítések is rendelhetők.

A szabadtéri étkezéseket és party hangulatot kedvelő vendégek részére tavasztól őszig, alkalmanként zenés kerti partyt szervezünk a nagyszerű adottságokkal rendelkező grillkertünkben

Étkezéseinkhez italkínálatunkat a hazai és nemzetközi választékból állítottuk össze. Borlapunkon a legkitűnőbb, hungaricumnak számító szőlőfajtákból készült borokat szerepeltetünk, ezek között megtalálhatók a helyi pincészetek mellett a legkiválóbb és legismertebb borászok egy-egy különleges bora is.

Lobby bárunkban (nyitva: naponta 10.00-22.00) szakképzett mixerek által készített koktél- és kávékülönlegességek mellett gyümölcsöket és könnyű salátákat is ajánlunk.