Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Kardiológia

Kardiológiai szakrendelés az Apollo Hotel gyógyászatán

Az Édes Szívünk Egészségközpont szakorvosai, szakasszisztensei valamint a Hunguest Hotel Apollo szeretettel üdvözli Önöket!

Az utóbbi időben egyre nagyobb az igény az emberekben az egészséges életmódra, fokozott hangsúlyt fektetve a szív- és érrendszer megóvásával kapcsolatos lehetőségekre. Felgyorsult világunkban azonban egyre kevesebb idő jut az előre tervezett egészségügyi szűrésekre, az egészség megőrzését célzó programokon való részvételre, miközben a szakorvosi vizsgálatokkal, valamint a megfelelő szakemberekkel folytatott személyre szabott tanácsadással, tréninggel megelőzhetőek lennének a súlyos kardiovaszkuláris betegségek kialakulása (infarktus, szélütés, stb).

A Hajdúszoboszlóra érkező pihenni vágyóknak, a hajdúszoboszlói és a környékbeli települések lakosainak a Hunguest Hotel Apolloban kellemes körülmények között lehetősége nyílik arra, hogy miközben testileg és szellemileg feltöltődnek, rövid időn belül egy áttekintő képet kapjanak a szívük és keringési rendszerük állapotáról.

A szakorvosi vizsgálatok a szálloda gyógyászati részlegében kialakított szakrendelőinkben történnek modern gépekkel és tapasztalt orvosokkal,
előre egyeztetett időpontban.

Munkatársaink mindent meg fognak tenni azért, hogy találkozásunk során kérdéseikre választ kapjanak és tanácsokkal lássuk el Önöket egészségük megőrzésének érdekében.

További információkért kattintson az "Édes Szívünk Egészség-központ" logójára!