Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Heiligenblut (A)

Karintiában, Ausztria legmagasabb hegyének tövében, a Grossglocknernél, a Hohe-Tauern Nemzeti Park közepén található a romantikus hangulatú alpesi település, Heiligenblut.
Elvarázsolja az idelátogatót a természet és az ember évszázadok alatt kialakult egysége. Ennek a szimbiózisnak a bizonyítékai az alpesi legelők és gazdaságok, a kultúremlékhelyek, mint az Apriach-ban található vizimalmok és a kristálytiszta vízü patakok, melyekböl bármikor gondolkodás nélkül ihatunk.
Heiligenblut nagyon hóbiztos, azonban ezt nem a hóágyúknak, hanem kiváló mikroklímájának köszönheti, így itt már november végétől megkezdődik a szezon, ami egészen Húsvétig tart.
 

Sporthotel Heiligenblut

A Hunguest Hotel Heiligenblut a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, a Grossglockner lábánál. A Grosslockner / Heiligenblut-i régió (1301 m) fahatár felett fekvő vadregényes, hóbiztos sípályái a tavaszi hónapokig várják a sportág szerelmeseit 11 felvonóval.


Sporthotel Heiligenblut

Landhotel Post

A Landhotel Post a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Szállodánk egy barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.


Landhotel Post