Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Zalakaros

Zalakaros gyógyüdülőváros a Balatontól csak 35 km-re található. Nemzetközi hírét az 1962-ben feltárt 96 °C-os gyógyvizének köszönheti.

A hangulatos kisvárost szőlőhegyek és gyümölcsösök veszik körül, a környező erdők gondoskodnak a város tiszta levegőjéről, kedvezően befolyásolják jótékony klímáját. A fürdőváros tisztaságával, ápolt parkjaival, zöld övezeteivel meghitt, nyugodt hangulatot áraszt.  A település 2002-ben elnyerte a "Magyarország legvirágosabb városa", és 2003-ban "Európa virágos városa" címet. A fürdő folyamatosan fejlődik, a város szintén évről-évre szépül, napjainkban a kerékpáros turizmus fellendítésén és az ehhez szükséges infrastruktúra fejlesztésén  dolgoznak.

Zalakaros elsődleges vonzereje az Európában is egyedülálló gyógyvíz, a gyógyfürdő-komplexum, melynek fejlesztése során minden generációra gondoltak, a gyerekes családokra és a gyógyulni vágyó idősebbekre is.
 

Hunguest Hotel Freya

A szálloda a termálvízéről híres Zalakaros központjában fekszik. A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a Zalakarosi Fürdővel, így télen is gyorsan, kényelmesen elérhető a gyógyászat és a belső medencék. A fürdőhöz fedett és szabadtéri medencék tartoznak, a sportoláshoz nyáron normál vizű úszómedence áll rendelkezésre. A fürdővendégek különböző gyógykezeléseket vehetnek igénybe.


Hunguest Hotel Freya