Hunguest Hotels - MKB Pénztárak együttműködés

Egészségpénztái akció10 000 Forint értékű Hunguest Hotels jutalmat kaphat, aki most belép az MKB Egészségpénztárba vagy az MKB Nyugdíjpénztár magán, illetve önkéntes ágába, és teljesíti az akció egyéb feltételeit*.

Aki részt vesz az MKB Pénztárak belépési és befizetési kampányában, a ”Rendelkező nyilatkozat és felhatalmazás” nyomtatványon a Hunguest Hotels jutalmat kéri, és kitölti a kampányhoz kapcsolódó Egyéni Törzskártya Jelentkezési Lapot, azt most megajándékozzuk egy 5 000 Ft értékű ponttal feltöltött Egyéni Törzskártyával és egy 5 000 Ft értékű HUNGUEST Hotels Ajándékkártyával.

Ha Önnek már van Hunguest Hotels Egyéni Törzskártyája, akkor 10 000 Ft értékű Ajándékkártyával honoráljuk belépését az MKB Pénztárakba.
Melyek az önkéntes pénztári tagság előnyei?
1. A pénztártag az egyéni befizetés 30 %-át, de legfeljebb 100.000, bizonyos esetekben 130 000 Forintot levonhat a személyi jövedelemadójából.
2. Az egészségpénztár finanszírozza gyógyüdülését, vagyis olyan üdülését, ahol a szolgáltatás része egy elszámolható gyógyszolgáltatás is.
3. A Hunguest Hotels 7 százalék kedvezményt ad az MKB Egészségpénztár nevére kiállított számlákon lévő elszámolható saját szolgáltatásokból.

További részletekért kattintson ide!

* Az ajándékra jogosultság feltétele tagsági viszonyonként, hogy az akció időszaka alatt, de legkésőbb 2010.12.31-ig az MKB Egészségpénztárba illetve az MKB Nyugdíjpénztár önkéntes ágába a tag számlájára legalább 80.000 Ft befizetés beérkezzen, az MKB Nyugdíjpénztár magán ágában pedig a tag 2011.03.31-i nyilvántartás szerinti egyenlege ne legyen 0 Ft. Részvételi feltételek a Pénztárak honlapjain (www.mkbep.hu és www.mkbnyp.hu).