Jön az I. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton!

2018. április 18.

Ön is szokott futni, kerékpározni, segíteni másokon, vagy csak egy szuper családi programot keres?Akkor 2018. május 26-án irány Bükfürdő!

Az I. Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon a futáson kívül számos gyermeknapi program és kerékpártúra is lesz, este pedig buli Majkával és Curtis-szel!

A versenyen három távon mérettethetik meg magukat a nevezők:

  • az egyéni 21 km-es és a 9 km-es távon túl
  • 21 km-es váltóban is indulhatnak 3 fős csapatok (9km - 4km - 8km).

A versenyközpontot, illetve a rajt-cél zónát a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nyári bejárata előtti nagyparkolóban alakítják ki. A félmaratonon túl kerékpártúra és gyerekfutás is színesíti majd a napot.Az eseményhez kapcsolódóan gyermeknapi programok is lesznek Bükfürdőn és Csepregen egyaránt. Bükfürdőn ugrálóvár, történeti játszóház, kézműves foglalkozások, arcfestés várja a családokat. A színpadon a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) karibi hangulatú gyermekpartiját élvezhetik a gyermekek, a rendezvény zárásaként este kicsik és nagyobbak egyaránt Majka és Curtis 90 perces élő koncertjén vehetnek részt. Csepregen fellép az Ataru Taiko ütőegyüttes, ezt követően Rácz Gergő koncertje lesz látható, majd Páli Petra és tánckarának operettműsora zárja az előadássorozatot.

A Félmaraton nevezési díjaiból befolyt összeggel az „Együtt Ábel Egészségéért Alapítvány”-t és a „Csepregi Óvodásokért Alapítvány”-t támogatják majd.

Nevezés és további információk: www.bukfurdo.hu