Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Külföldi szállodák

A Hunguest Hotels külföldi szállodáinak listája:

Hotel Alpenblick   Kreischberg

A Kreischberg lábánál fekvő Hotel Alpenblick széles körű fejlesztést követően, négycsillagos színvonalon várja régi és új Vendégeit. A kreischbergi síközpont igen kedvelt a síelő és snowboardos vendégek körében, mert decembertől március végéig hóbiztos síterepeken hódolhatnak kedvenc téli sportjaiknak.


Hotel Alpenblick

Sporthotel Heiligenblut   Heiligenblut

Élvezze a gyönyörü hegyvidéki tájat Heiligenblut-ban és környékén, a Hohe Tauern Nemzeti Park területén! SZállodánk 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve terül el- joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Egyik oldalról a történelmileg meghatározó templom, másik oldalról pedig Ausztria legmagasabb hegye, a Grossglockner őrzi a települést.


Sporthotel Heiligenblut

Hotel Relax Resort   Kreischberg

Régiónk úgy nyáron, mint télen, minden korosztálynak számos lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. Minden ízléshez van ajánlatunk: kirándulás a hegyekben, történelmi túra Murau városában,sör a Bierapotheke-ben, interaktív famúzeum a „Fa Világunkról”, vagy élvezzen egy gőzmozdonyos, nosztalgikus utazást szép vidékünkön keresztül!


Hotel Relax Resort

Landhotel Post   Heiligenblut

A Landhotel Post a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Szállodánk egy barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.


Landhotel Post

Hunguest Hotel Sun Resort ****   Herceg Novi

Montenegró legnyugatibb pontján, a horvát határtól alig tíz kilométerre fekszik Herceg Novi, egy igazi mediterrán kisváros, amelyet természeti környezete tesz egyedivé. 2020 június 20-tól várjuk Vendégeinket! Speciális szub-mediterrán éghajlattal rendelkezik; a napsütéses napok száma eléri az évi 200-at. Az évi átlaghőmérséklet 17°C (januárban 10°C, júliusban 26°C).


Hunguest Hotel Sun Resort ****

Hunguest Hotel Fenyő ***   Csíkszereda

Csíkszereda, Hargita megye székhelye, Erdély délkeleti részén a Csíki havasok és a Hargita hegység közötti medencében, az Olt folyó bal partján fekszik. A Hunguest Hotel Fenyő a város központjában, a városi park és a műjégpálya között helyezkedik el. A szálloda, földrajzi elhelyezkedéséből adódóan, ideális kiindulópontot képez a Székelyföldet felfedezni vágyó turistáknak.


Hunguest Hotel Fenyő ***