Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Mindent bele - All inclusive ajánlat

Sok a stressz? Elege van a „kialakult helyzetből”? Nyugalomra és biztonságra vágyik?


All inclusive ajánlataink:

Négy Hunguest szálloda a gondtalan időtöltést kínálja all-inclusive szolgáltatással, mégis baráti áron. Jó ételek, korlátlan italfogyasztás, wellness, kényelem.

Létezik a mobilokon egy „Ne zavarjanak” funkció – ezt javasoljuk bekapcsolni, és már töltheti is a pezsgőjét – a reggelihez.

Egész nap jól fogjuk tartani, miközben a külvilág összes rútsága a szálloda falain kívül marad. Engedje el a házimunkát, lazítson a nyakkendőn, jöjjön, és pár napig ne mások életét élje!

Mit kínálunk? Négy magas színvonalú szállodában all inclusive kikapcsolódást:


Ételek:

Italok:

Alkoholmentes italokat, csapolt sört, a házak borait és rövid italokat is válogattunk Önnek!


Wellness

A finom falatokon túl természetesen a szállodák wellness részlegei is állnak az Ön rendelkezésére, mind a négy szállodából közvetlen és korlátlan átjárást biztosítunk a szomszédos fürdőkbe.


Biztonság:

A leglényegesebb szempont, hogy szállodáink a fertőzés tovább terjedését megakadályozva megfelelő színvonalú szolgáltatást tudjanak nyújtani, és a vendégélmény is - az adott körülmények között - a legteljesebb legyen.

Minden intézkedésünk a Vendégeink és a dolgozóink biztonságát, egészségének megőrzését szolgálja. Tekinste meg Covid tájékoztatónkat weboldalunkon.


Azt szeretnénk, hogy a hétköznapokba újult erővel csapjon bele, és ha a barátnők, kollégák, ismerősök megkérdezik, na milyen volt, akkor csak annyit mondjon: hibátlan.

 

Ha ideje engedi, mihamarabb jöjjön újra, mert ez most nagyon megéri!