Mindent bele - All inclusive ajánlat

2020. október 21.

Korlátlan és biztonságos pihenés november-decemberben!

Négy Hunguest szálloda a gondtalan időtöltést kínálja all-inclusive szolgáltatással, mégis baráti áron. Jó ételek, korlátlan italfogyasztás, wellness, kényelem.

Foglaljon most...

Létezik a mobilokon egy „Ne zavarjanak” funkció – ezt javasoljuk bekapcsolni, és már töltheti is a pezsgőjét – a reggelihez.

Egész nap jól fogjuk tartani, miközben a hétköznapok minden gondja a szálloda falain kívül marad. Engedje el a házimunkát, lazítson a nyakkendőn, jöjjön, és pár napig ne mások életét élje!

Mit kínálunk? Négy szállodában all inclusive kikapcsolódást:


Ételek:

  • reggeli - akár pezsgővel is
  • tízórai - péksütemények, gyümölcsök
  • könnyű ebéd
    • Hunguest Hotel Sóstó levesbüfével, snack és salátabárral várja vendégeit
    • Hunguest Hotel Erkel vendégei a szűkített büféebéd kínálatából válogathatnak
  • délutáni uzsonna: kávé, tea, sütemények
  • büfévacsora

Italok:

Alkoholmentes italokat, csapolt sört, a házak borait és rövid italokat is válogattunk Önnek!


Wellness

A finom falatokon túl természetesen a szállodák wellness részlegei is állnak az Ön rendelkezésére, mind a négy szállodából közvetlen és korlátlan átjárást biztosítunk a szomszédos fürdőkbe - melyek igénybevétele a nyitva tartás függvényében lehetséges.


Biztonság:

A leglényegesebb szempont, hogy szállodáink a fertőzés tovább terjedését megakadályozva megfelelő színvonalú szolgáltatást tudjanak nyújtani, és a vendégélmény is - az adott körülmények között - a legteljesebb legyen.

Minden intézkedésünk a Vendégeink és a dolgozóink biztonságát, egészségének megőrzését szolgálja. Tekintse meg Covid tájékoztatónkat weboldalunkon.


Azt szeretnénk, hogy a hétköznapokba újult erővel csapjon bele, és ha a barátnők, kollégák, ismerősök megkérdezik, na milyen volt, akkor csak annyit mondjon: hibátlan.

A legjobb all inclusive ajánlatok!

Ha ideje engedi, mihamarabb jöjjön újra, mert ez most nagyon megéri!