Hunguest Őszi Gasztrohetek

2022. április 25.

Az őszt, a megnyugvó természetet csodás színek és illatok teszik szerethetővé. Mi most még egy érzékére szeretnénk hatni: csodálatos őszi ízeket is varázsolunk Önnek szállodáink éttermében. A Hunguest Őszi Gasztrohetek keretében az egyébként is tartalmas wellness kikapcsolódást ízutazássá tesszük, mindig az időszaknak megfelelő nagyszerű fogásokkal gazdagítva a félpanziós vagy all inclusive kínálatot.

A Gasztrohetek programja:


Böllér Napok - november 25-27. és december 2-4.

Hunguest őszi gasztrohetek - Disznótoros

A Hunguest Őszi Gasztrohetek zárásaként elérkezünk az igazán nehézsúlyú ínyencek ünnepéhez. Az András-napon kezdődő disznóvágási szezonnak két hétvégét is szentelünk. Hurka, kolbász, hagymás vér, oldalas és megannyi más... Még az is lehet, hogy némi pálinka is előkerül. 

Ételsorok további részletek, foglalás - kattintson!


A Hunguest Őszi Gasztrohetek az alábbi szállodáinkban érhető el:

Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest BÁL Resort, Hunguest Bük, Hotel Eger & Park, Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Forrás, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Panoráma, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Sóstó, Saliris Resort


Ami már sajnos elmúlt, de emlékként megmarad:

Bárány Napok - október 7-9.

Hunguest Őszi Gasztrohetek - Bárány Napok

A Hunguest őszi ízutazásának első állomása a Bárány Napok október második hétvégéjén.
Szállodáinkban a Juh Terméktanács kezdeményezéséhez csatlakozva a legnépszerűbb bárány és birka ételekből választhatnak az ínyencek. 


Szüreti Napok - október 14-16. és október 21-23.

Hunguest őszi gasztrohetek - szüret

Minden, ami szőlő és bor! Must- és borkóstoló, szőlős ételek, szőlős rétes...


Halloween és a tök - október 29 - november 6.

Hunguest őszi gasztrohetek - Halloween 2022 és a tök

Tökös ételek, a csodálatos sütőtök variációi a kínálatban.  Természetesen az elengedhetetlen tökfaragás Halloweenkor, hiszen ekkor lesz az iskolai őszi szünet is!


Márton-napi libalakoma - november 11-13.

Hunguest őszi gasztrohetek - Márton napi libalakoma 2022

Nem lehetünk elég hálásak Mártonnak, hogy püspökké avatásától ódzkodva egy libaólban húzta meg magát a legenda szerint, így a viszonylag ritkán az asztalra kerülő libacsemegéknek dedikált napja lett. Ennek jegyében a Hunguest szállodákban is pompás libaételekkel készülünk.

Ételsorok további részletek, foglalás - kattintson!


Vad Napok - november 18-20.

Hunguest őszi gasztrohetek - Vadételek

"Megvolt az apróhús, jöhetnek a vadak!" Egyre rövidebb nappalok, mélyülő ősz, nehezülő fogások. Csodálatos ízek, arról nem is beszélve, hogy az egyik legegészségesebb hús a vadaké.

Ételsorok további részletek, foglalás - kattintson!