Receptek - Eperhabos rétestorta mangószósszal
Kapcsolódó tartalom

- 4 dl tejszín
- 1 evőkanálnyi étolaj
- 2 evőkanálnyi porcukor
- 10 dkg mangópüré
- 15 dkg eperlekvár
- 20 dkg réteslap
- 10 dkg méz
Elkészítés:
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, és az eperlekvárral összekeverjük. A réteslapot pohár segítségével kör alakúra vágjuk, majd olajban kisütjük. A mangópürét mézzel kikeverjük.
Tálalás: az eperkrémet és a réteslapot feltornyozzuk, porcukorral megszórjuk. A mangószósszal gusztusosan körbeöntjük.

Amennyiben a fenti recepttel kapcsolatban kérdése merülne fel, küldje el nekünk a recept@hunguesthotels.hu címre, és mi segíteni fogunk.
Jó étvágyat kívánunk!