Receptek - Eperhabos rétestorta mangószósszal

Eperhabos rétestorta mangószósszal - egy kis édesség a borús napokra az egri Hunguest Hotel Flóra konyhájából.

Eperhabos rétestorta mangószósszalHozzávalók 4 személyre:
- 4 dl tejszín
- 1 evőkanálnyi étolaj
- 2 evőkanálnyi porcukor
- 10 dkg mangópüré
- 15 dkg eperlekvár
- 20 dkg réteslap
- 10 dkg méz

Elkészítés:
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, és az eperlekvárral összekeverjük. A réteslapot pohár segítségével kör alakúra vágjuk, majd olajban kisütjük. A mangópürét mézzel kikeverjük.

Tálalás: az eperkrémet és a réteslapot feltornyozzuk, porcukorral megszórjuk. A mangószósszal gusztusosan körbeöntjük.

Gutpintér Attila séf - Hunguest Hotel Flóra, EgerAz eperhabos rétestortát készíti és ajánlja: Gutpintér Attila, a Hunguest Hotel Flóra konyhafőnöke.

Amennyiben a fenti recepttel kapcsolatban kérdése merülne fel, küldje el nekünk a recept@hunguesthotels.hu címre, és mi segíteni fogunk.

Jó étvágyat kívánunk!