Szegedi Ifjúsági Napok - 2008. augusztus 27-31.

Szegedi Ifjúsági NapokA hazai fesztiválpaletta legnagyobb hagyományokkal rendelkező rendezvénye, a nyár utolsó nagy fesztiválja a Tisza-parti város Újszegedi Partfürdőjén várja látogatóit – mások mellett - a Morcheeba, a Backyard Babies, a Within Temptation, a Russkaja, MC SirReal(Freestylers) illetve a hazai zenei élet legismertebb képviselőinek társaságában.

Jó tudni!
A fesztivál szomszádságában található a Hunguest Hotel Forrás. Kényelmes szálloda, ideális szálláslehetőség, jó árak. Erre az időszakra a "Napfényes napok" névre hallgató speciális ajánlatot ajánljuk a fesztiválozóknak.

Négy nap alatt több mint 260 programot kínál az idén 40 éves SZIN. A jubileum érdekessége, hogy ha az elővételes hetijegy árának összegét elosztjuk a programok számával, akkor azt kapjuk, hogy a 40 éves SZIN-en egy program 40 forintba kerül. Egy Morcheeba-ért, de egy Kaukázusért sem rossz!

A Szegedi Ifjúsági Napok nulladik napján az MTV Színpadon a glam-metalos punk&rollban utazó Backyard Babies és a legnépszerűbb hazai rockbanda, a Tankcsapda adja a felütést. A további napokon ez a helyszín ad teret - más-más napokon – a Morcheeba és a Within Temptation koncertjének. Itt hallhatjuk majd a Quimby, a Kispál, a Barabás Lőrinc Eklektric, Zagar és az Underground Dívák koncertjét, és ide várják a 30Y, a Kaukázus zenekarokat is – mások mellett.

Jegy- és bérletárak:

BÉRLET (minden napra érvényes):
Elővételben:10.500 Ft
Helyszínen: 12.500 Ft

NAPIJEGY (aug. 27, 28, 29, 30):
Elővételben: 4000 Ft
Helyszínen: 5000 Ft

KOMBINÁLT BÉRLET:
ÚJDONSÁG!!! Ebben az évben kombinált bérleteket vásárlására is van lehetőség, melyek a SZIN-re és társfesztiváljainkra érvényesek:

3 fesztiválra: SZIN-HEGYALJA-BALATONE: 26.500 Ft
2 fesztiválra: SZIN-HEGYALJA: 19.500 Ft
SZIN-BALATONE: 17.500 Ft
HEGYALJA-BALATONE: 18.900 Ft

A Szegedi Ifjúsági Napok Pepsi Színpadán – többek között – fellép a vodkával higított orosz vircsaft, a Russkaja, de a HS7, a PASO, a Ladánybene 27, Macskanadrág, az Aljas Kúszóbab, az Alvin és a Mókusok is itt ad koncertet.

A Red Lounge Korai Öröm koncerttel nyit a nulladik napon, majd CIRCUS MAXIMUS bemutatja: Percy, Dieselboy valamint Sp & Scinetyc – hajnalig. Ezen a helyszínen köszönthetjük az Európa-szerte a legjobb dance-act-ként emlegetett Phat's & Small formációt, de itt lép a publikum elé majd Péterfy Bory és a Love Band, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, a Neo, a Balkan Fanatik, The Moog, az Amber Smith s az olasz The Room.

A JATE sátor már a nulladik napon várja a SZIN-ezőket, a programon Irie Maffia feat Mc Sena, Mc Colombo, valamint REWIND ON THE RUN, azaz Dj. Palotai, Dj. Ludmilla, Dj. Cadik és Mc ZEEK. A további napokon ez a helyszín Godot dumaszínházzal kezd, s a zenei produkciók között tudhatjuk a Honey Bee, a Magna Cum Laude, a Kiscsillag, a Belga, a Vad Fruttik, a Beshodrom koncertjét, de itt lép fel MC SirReal (Freestylers), és TECHNOID COMMUNITY prezentálásában RAIDEN (EST) & TEMPER D (UK).

A Borsodi Malátabárban minden nap Logikocsma várja a látogatókat és fél egytől hajnapig diszkó szórakoztatja a nagyérdeműt. Mindeközben koncertfilmek, közönségtalálkozók és rocktörténelem valamint Babos Gitár Team, Roy és Ádám, a United és Bella Levi zenekara teszi teljessé a programot.

A Fészek Klub Medencében - egyebek mellett - CPG, Auróra, Sziámi, Török Ádám, Deák Bill, Gőzerő, Watch My Dying koncert színesíti a programpalettát.

Az ökotudatos életszemlélet népszerűsítését tűzte ki zászlajára az idén a SZIN. Az Ökofaluban a témában érdekelt civil szervezetek mutatják be tevékenységüket. Idén is működik a Nájtmúvi, az éjszakai filmvetítések helyszíne, a Hydrogamez, az Esélyegyenlőségi Park s lesz továbbá St Hubertus Vadászpark, Red Beach Butique, Unicum Next Kamion valamint De Walt Kerékcsere.