Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Városi szálloda

Ha dolga van, vagy szép városainkat látogatná meg jó programok miatt.

Szállodák a fővárosban és vidéki nagyvárosokban: Gyulán, Egerben, Nyíregyházán, Szegeden, vagy akár Csíkszeredán, Erdélyben.

Hunguest Hotel Erkel   Gyula

Magyarország egyik legnagyobb zeneszerzőjéről elnevezett Hunguest Hotel Erkel kellemes környezetben, barátságos légkörben, szeretettel várja vendégeit. A szálloda az Alföld déli részén, az enyhe klímájú, hangulatos, történelmi fürdővárosában – Erkel Ferenc szülővárosában – Gyulán található, a régmúlt időkről mesélő ősfákkal övezett csónakázótó és a több mint ötszáz éves gótikus téglavár szomszédságában, közvetlen átjárással a ötcsillagos minősítésű Várfürdőbe.


Hunguest Hotel Erkel

Hunguest Hotel Forrás   Szeged

A HUNGUEST Hotel Forrás Konferencia- és Wellness Szálloda a belvárostól alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza partján csodálatos kertvárosi zöldövezetben, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal közvetlen összeköttetésben található. A szálloda különlegessége a sok szolgáltatás: légkondicionált szobák és lakosztályok, világbajnoki aranyérmes séf, bowling, wellness, szépségszalon.


Hunguest Hotel Forrás

Hotel Millennium   Budapest

A Hotel Millennium szálloda közvetlenül a Groupama Aréna szomszédságában található. A belváros, a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Papp László Budapest Sportaréna, a Puskás Ferenc Stadion, a SYMA Sport- és Rendezvényközpont, valamint a HUNGEXPO Vásárközpont néhány perc alatt elérhető. Ideális elhelyezkedésének és kellemes kialakításának köszönhetően a turisták és az üzleti utazók kedvelt szálláshelye.


Hotel Millennium

Hunguest Hotel Pelion   Tapolca

A Hotel Pelion Tapolca belvárosában, közvetlenül a légúti megbetegedések gyógyítására kiválóan alkalmas barlang fölött található, egy négyhektáros parkban. Európában egyedülálló, hogy vendégeink a szállodából közvetlen folyosón keresztül juthatnak a gyógybarlangba.


Hunguest Hotel Pelion

Hunguest Hotel Platánus   Budapest

A Hunguest Hotel Platánus szálloda a Népliget szomsédságában, a Könyves Kálmán körúton található, közel a Groupama Arénához. A Liszt Ferenc repülőtér és a belváros (MÜPA, Nemzeti Színház, Papp László Budapest Sportaréna, Puskás Ferenc Stadion, SYMA Sport- és Rendezvényközpont, HUNGEXPO Vásárközpont) egyaránt könnyedén és gyorsan elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel. Ideális elhelyezkedésének és kellemes kialakításának köszönhetően a turisták és az üzleti utazók kedvelt szálláshelye.


Hunguest Hotel Platánus

Hunguest Hotel Sóstó   Nyíregyháza

Nyíregyháza legújabb szállodája Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő szívében, gyönyörű tölgyerdővel körbeölelt környezetben, a belvárostól hat kilométerre helyezkedik el. Az AQUARIUS Élményfürdő komplexummal közvetlen összeköttetésben álló szálloda a város turisták által kedvelt, népszerű üdülőövezetében található. Európa legjobb állatkertjének megválasztott 5000 állatnak helyet adó SóstóZOO nyolc perc sétára található a szállodától, Kelet-Magyarország egyetlen szabadtéri Skanzenje, a Sóstói Múzeumfalu is mindössze néhány lépésre van.


Hunguest Hotel Sóstó

Hunguest Hotel Fenyő ***   Csíkszereda

Csíkszereda, Hargita megye székhelye, az Olt folyó bal partján fekszik. A Hunguest Hotel Fenyő a város központjában, a városi park és a műjégpálya között helyezkedik el. A szálloda, földrajzi elhelyezkedéséből adódóan, ideális kiindulópontot képez a Székelyföldet felfedezni vágyó turistáknak. Számtalan történelmi emlékmű, természeti csoda és néprajzi különlegesség található e vidéken, és valamennyi látványosság egynapos túrával végiglátogatható.


Hunguest Hotel Fenyő ***

Hotel Eger & Park   Eger

A Hotel Eger & Park Eger szívében, a bazilika és a színház szomsédságában várja Vendégeit. A Park épületszárny évszázados történelmével, az Eger épületszárny, mint a város első modern szállodája került be a köztudatba, hiszen Egerben ez "A" szálloda.


Hotel Eger & Park