Pakolások - wellness pakolások

Algás salaktalanító testpakolás- BABOR
Intenzíven ápolja és kisimítja a száraz, igénybe vett bőrt. A megszárított kékalgák méregtelenítik, hidratálják a bőrt és az élethez fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látják el azt.
Elérhető: Hunguest Hotel Pelion

De Luxe csokoládé testpakolás
A csokipakolás koffeint és polyphelont tartalmaz, amelyet a kakaóbabból nyernek ki.
Elősegíti a narancsbőr tüneteinek megszűnését. A kezelés egy könnyed arcmasszázzsal zárul.
Elérhető: Hunguest Grandhotel Galya

De Luxe vörös szőlő testpakolás
Vörös szőlőpakolás megköti a szabad gyököket, ezáltal meggátolja a bőr korai öregedését, hidratáló hatású. A kezelés egy könnyed arcmasszázzsal zárul.
Elérhető: Hunguest Grandhotel Galya

Feszesítő-karcsúsító pakolás (algás)
Jelentős antioxidáns hatása van, kék-zöld alga által béta-karotinokat és E vitamint tartalmaz. Jódtartalma a benne lévő evezőhínárnak köszönhető, ennek következtében karcsúsít, a sejt anyagcseréjének stimulálása által. Hosszan tartó hatással feszesít, tonizálja a bőrt. A tengeri kivonatok üdévé, ragyogóvá teszik a bőr hámrétegét. A testkezelés a problémás területekre fókuszál. A peeling után fucus alga és calcinát alga tartalmú pakolás segítségével kényeztetjük bőrét.
Elérhető: Hunguest Hotel Flóra

Forrócsoki testpakolás- BELNATUR
A legédesebb kényeztetés. A csokoládénak különösen jótékony hatása van a bőrre. Az „önmelegedő” testpakolás kakaóval és guaranával igazi relaxáló, vitalizáló, energetizáló és tápláló hatású kezelés.
Elérhető: Hunguest Hotel Pelion

SPA méregtelenítő kúra
A kezelés élményfürdővel kezdődik, majd a tengeri sós egésztest peelingtől bőre szinte újjászületik. A testradírozást egy méregtelenítő, feszesítő algapakolás követ, mely felgyorsítja a méreganyagok kiürülését a szervezetből, így a bőr bársonyos puha és üde lesz már egyetlen kezelés után.
Elérhető: Hunguest Hotel Flóra

SPA regeneráló arc- és iszappakolás
SPA regeneráló arc és iszappakolás: Egész testfelületén bőrradírt és iszappakolást végzünk, míg az arcra növény maszkot helyezünk fel .Bőrszövet ellátása és pótlása ásványi anyagokkal.
Elérhető: Hunguest Grandhotel Galya

Tenger kincsei pakolás
A tengeri sós peeling finoman távolítja el a bőr elhalt hámsejtjeit, bőre láthatóan fiatalosabb és egészségesebb lesz, alkalmassá válik a Holt-tengeri iszapban található ásványi anyagok és nyomelemek felvételére. A Holt-tengeri iszap bőrregeneráló és revitalizáló hatású. A kezelés kellemesen ellazítja a fáradt testet.
Elérhető: Hunguest Hotel Flóra