Zalakarosi Fürdő szaunavilág

2019. december 17.

Zalakarosi Fürdő szaunavilág

2019. utolsó hetére átadásra került a Zalakarosi Fürdő új szaunavilága.

2019. december 20-ától vehették birtokba vendégeink is a Zalakarosi Fürdő új, exkluzív szaunavilágát. A kétszintes szaunarészleg - mely szolgáltatásai közé tartozik a finn szauna, a gőzkabin, a hideg - és melegvizes merülőmedencék, jacuzzi és tepidárium - közel 200 főt tud egyszerre fogadni.

Zalakaroson a Hunguest Hotel Freya szállodának közvetlen, zárt (nyáron hűtött, télen fűtött) átjárója van a Zalakarosi Fürdőbe, így fürdőköpenyben (ingyenesen biztosítjuk Önnek) kényelmes átjárást biztosít vendégeink részére.

A gyógycentrum épületében és a hozzá tartozó kertben kialakított szauna vidék tereiben szauna házikó, gőzfürdő és aroma szauna várja a vendégeket. A „fűtés” után a hűtésről merülő-dézsával, vödrös zuhannyal, valamint egy speciális jég adagolóval gondoskodnak.

Az új szaunavilág komplex belépőjegy megváltása, valamint egy 1 000 forintos kiegészítő jegy ellenében lesz látogatható. Ez jelenleg egy felnőtt belépő esetében összességében 5 400 forintos jegyárat jelent.

Az új részlegben rendszeresek lesznek a szaunaprogramok, ezekre alkalmanként 600 forintba kerül a belépő.

Már érdemes lesz pénteken, a nyitás napján felkeresni a szaunavilágot, ugyanis egész nap meglepetés szaunaceremóniákkal várják az érdeklődőket. A szaunaprogramokra majd aznap a helyszínen lehet feliratkozni

Képzett szaunamesterek a hét minden napján, naponta két alkalommal, délelőtt és délután szauna szeánszokat tartanak, melynek során az aromás ráöntések révén fokozatosan hevítik fel a kabint, ezzel garantálva az akklimatizálódást és a szaunázás igazi élményét. Szükség esetén a szaunázás helyes folyamatát érintő kérdésekben megfelelő tájékoztatást nyújtanak és felügyelik a szaunázási szabályok betartását.


Forrás: termalonline.hu