T-Com akció!

T-com akcióA különleges T-Com telefonvonal, illetve a T-Online kompenzációs ajánlatának keretében a T-Com és a T-Online Hunguest Hotels ajándék szállást biztosít. Az Ajándékkártyával Ön és partnere 1 éjszakát reggelivel egy magyarországi háromcsillagos Hunguest Hotels szállodában tölthet 2008. 04.01.- 2008.12.20. között, tetszőlegesen választott és előre egyeztetett időpontban (kivéve ünnepi időszakok).

Az ajándék éjszaka igénybevételéhez a következőt kell tennie:
• A kiválasztott szállodában előzetesen szállást foglalni
• A foglaláskor jelezni, hogy T-Com vagy T-Online - Hunguest Hotels Ajándékkártyával rendelkezik
• Érkezéskor a mellékelt kártyát a kiválasztott szállodában a recepción átadni

A szállodák, melyek közül az akció keretében választhat:

Hunguest Hotel Béke *** - Hajdúszoboszló
A szálloda a "reumások Mekkája"-ként ismert Hajdúszoboszló zöldövezeti részén fekszik, a városközponttól 10 percre.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, a szálloda fürdőjének és szaunájának korlátlan használatával, zárt parkolóval, fürdőköpeny-használattal. A szálloda saját gyógyfürdőjének fedett csarnok részében három medence áll rendelkezésre: egy 28-30 oC fokos úszásra alkalmas és két gyógyvizes medence (32-34 oC illetve 34-36 oC). Ezen kívül a szabadtéri gyógyvizes medence 36-38 oC hőmérsékletű. Május elejétől szeptember végéig további két szabadtéri uszoda is üzemel (26-28 oC).

Hunguest Hotel Flóra *** - Eger
Eger török idők óta nevezetes fürdőváros, a híres történelmi borvidék lelke, Magyarország műemlékekben gazdag barokk ékszerdoboza. A Hunguest Hotel Flóra gyógyvízforrások központjában, a városi strand, a versenyuszoda és a Török-fürdő szomszédságában található.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, gyógymedence, szauna és infrakabin korlátlan használatával az épületen belül, ingyenes és közvetlen átjárás a városi strandra (élményfürdő külön térítés ellenében).

Hunguest Hotel Forrás *** - Szeged ( superior szoba )
A Hunguest Hotel Forrás gyógy- és wellness-szálloda Szeged belvárosától 10 perc sétára, kertvárosi zöldövezetben, a Tisza partján található.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, a szálloda saját medencéjének és szaunájának használatával, korlátlan átjárási lehetőséggel – fedett, fűthető folyosón keresztül – a szomszédos fürdőkomplexum gyógyvizes-, úszó- és gyermekmedencéihez (a Liget- és Termálfürdőbe, csak nyáron a Partfürdőbe és az Élményfürdőbe is).

Hunguest Hotel Freya *** - Zalakaros
A Hunguest Hotel Freya a termálvízéről híres Zalakaros központjában, a fürdő szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, napi belépővel a gyógy- és hullámfürdőbe, gyermek animációval, fürdőköpeny-használattal felnőttek részére.

Hunguest Hotel Helios ***+ - Hévíz
A Hunguest Hotel Helios egy szépen gondozott 4,5 hektáros természetvédelmi ősparkban helyezkedik el, a világhírű gyógytótól 500 m-re.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, a szálloda termálfürdőjének (32-34 oC) és wellness-részlegének (jacuzzi, szauna, infraszauna, gőzkabin, élménymedence (34-36 oC), nyáron szabadtéri úszómedence (24-26 oC) és gyermekmedence) használatával, fitneszterem használattal, naponta sokszínű ingyenes sportprogram (vízi-, reggeli-, Fit Ball-, gerinc-, csípő- és válltorna, cardioedzés).

Hunguest Hotel Palota ***+ - Lillafüred
Három hegy által körülvett festői völgyben található az ország egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred, amelynek meghatározó látnivalója az impozáns, neoreneszánsz stílusú kastélyszálló.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, uszoda, szauna, infraszauna, Kneipp- és merülőmedence, gőzfürdő, pezsgőfürdő, fitneszterem, fürdőköpeny és parkoló használatával.

Hunguest Hotel Panoráma *** - Hévíz ( superior szoba )
A szálloda Hévíz szívében, a világhírű termálvizes gyógytó szomszédságában (100 m) található.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, az éjszakák számával megegyező számú belépővel a Szt. András gyógy- és élményfürdőbe vagy a Hévízi-tóra (3 óra), széfhasználattal.

Hunguest Hotel Platánus*** - Budapest
A Hunguest Hotel Platánus Budapest legnagyobb parkja, a Népliget szomszédságában található. A háromcsillagos szálloda könnyen megközelíthető mind a belváros (M3 kék metró), mind pedig a Ferihegyi repülőtér irányából. Ideális elhelyezkedésének és kellemes kialakításának köszönhetően turisták és üzletemberek kedvelt szálláshelye.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel.

Hunguest Hotel Répce ***+ - Bükfürdő
A Hunguest Hotel Répce a gyógyvízéről híres Bükfürdőn, csendes, nyugodt környezetben, árnyas lombú fákkal körülvett területen fekszik. A 11 fedett, 11 nyitott és 4 félig fedett medencével rendelkező Büki Gyógyfürdőt, az élményfürdőt és a Fizioterápiás Intézetet a szállodából egy fűthető folyosón érhetik el vendégeink.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, az éjszakák számával megegyező számú belépővel a Büki Gyógyfürdőbe és strandra, a szálloda saját wellness-szigetének használatával.

Tulip Inn Budapest Millennium***+ - Budapest
A 3+1 csillagos Tulip Inn Budapest Millennium szálloda a Ferihegyi repülőteret Budapest központjával összekötő Üllői úton található. A Belváros és más látnivalók néhány perc alatt elérhetők autóval vagy metróval. Ebben az ízlésesen berendezett, különleges atmoszférájú szállodában vendégeink élvezhetik a hagyományos magyar vendéglátást - nemzetközi szinten.
1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel.


Az ajánlat igénybevételének feltételei:

• Az ajánlat igénybe vehető 2008. 04.01.- 2008.12.20. között, tetszőlegesen választott időpontban, kivéve a következő ünnepi időszakokat: Május 1. (05.01.- 05.04.), Pünkösd (05.09.-05.12.), Október 23. (10.23.-10.26.)
• A szállodák a szolgáltatásokat előre egyeztetett időpontban, előzetes megrendelés esetén és a rendelkezésre álló szabad kapacitásuk függvényében biztosítják.
• Az Ajándékkártya ellenében 1 éjszakai szállást biztosítunk két fő részére kétágyas szobában történő elhelyezéssel, büféreggelivel, valamint a szálloda „napi szobaárak” ajánlatban szereplő egyéb szolgáltatásaival.
•  Az egyéb igénybevett szállodai szolgáltatások a helyszínen fizetendők
• Hosszabbításra, további éjszakák igénybevételére is lehetőség van, a szállodával előre egyeztetett áron.
• Az Ajándékkártya a vendégek által pénzre át nem váltható, az ajándék tartalmazza szállás költségét és az idegenforgalmi adót

Kellemes pihenést kívánunk!