Budapest vendégül várja Magyarországot - június 23 - szeptember 2.

Budapest vendégül várja Magyarországot - budapesti szállodákBudapest remek turistacélpont - ezt sok külföldi tudja már. De tudjuk ezt mi, vagy Ön is? Remek kampány indul ezért - remek programok, kedvező árak a szállodákban. Az akcióban részt vesz két szállodánk is, a Hunguest Hotel Platánus (barátságos háromcsillagos szálloda) és a Tulip Inn Budapest Millennium (három + 1 csillagos szálloda) is. Mindkettő remek közlekedéssel, jó megközelíthetőséggel bír, az összes program és látványosság elérése jól szervezhető tőlük.

Kísérje figyelemmel ezt az oldalunkat, minden programról, eseményről hírt adunk - itt az idő, hogy Budapest megmutassa Önnek azt az arcát is, amiért annyira szerethető!

Budapest vendégül várja Magyarországot - A kampány

A Magyar Turizmus Zrt. Budapest-közép-dunavidéki Regionális Marketing Igazgatósága a Magyar Szállodaszövetséggel és a régiós szolgáltatókkal együttműködésben akciót indít „Budapest vendégül várja Magyarországot” címmel. A Budapest – Budapest vendégül várja Magyarországot - budapesti szállodákelsősorban – belföldi turizmusforgalmának élénkítését célzó akció keretein belül, a szervezők elképzelése szerint a vendégek olyan utazási csomagokat vásárolhatnak a szállodáktól, amelyek az akciós szobaáron kívül egyéb kedvezményeket (turisztikai látnivalók, városnézések, kulturális programok stb.) is tartalmaznak. A kampány időtartamai: Június 23. – szeptember 2. és november 1. – december 26. Az első kampányidőszak első napja (június 23.) egybeesik a Múzeumok Éjszakája rendezvénnyel.

A Budapest vendégül várja Magyarországot akció keretében Ön egy igen kedvezményes programcsomagot vehet igénybe. A csomag a budapesti szálláson kívül tartalmaz egy Magyar Turizmus Kártya Light-ot, valamint egy „IrányBudapest” kupontömböt is, amelyet Ön a szállására megérkezve kap majd kézbe. A kártya felmutatásával számos étteremben, múzeumban, stb. kaphat kedvezményt országszerte, míg az „IrányBudapest” kupontömbben található kuponokat más budapesti szolgáltatóknál válthatja be kedvezményes belépőjegyekre. A kártya, illetve a kupontömb felhasználási lehetőségeiről további információt a www.iranybudapest.hu honlap megfelelő menüpontjai alatt talál. A csomagot 2007. június 23. és szeptember 2. valamint 2007. november 01. és december 25. között veheti igénybe az alábbi árakon:

  egy fő részére az első éjszakai szobaár egy fő részére a második éjszakától a szobaár két fő részére az első éjszakai szobaár két fő részére a második éjszakától a szobaár
Hunguest
Hotel Platánus
15 000 Ft/szoba 13 500 Ft/szoba
16 500 Ft/szoba 15 000 Ft/szoba
Tulip Inn
Budapest Millennium
19 500 Ft/szoba 18 000 Ft/szoba 21 500 Ft/szoba 20 000 Ft/szoba

Az árak tartalmazzák az egyágyas felárat, az adókat és a reggelit, valamint 1 db Magyar Turizmus Kártya Light-ot és 1 db IrányBudapest kupontömböt!