Bükfürdő újdonságai a nyárra

2016. augusztus 15.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nemcsak csodálatos gyógyvizének és minőségi szolgáltatásainak köszönheti töretlen népszerűségét, hanem a félévszázadon átívelő dinamikus fejlődésnek és fejlesztéseknek is. Az idei év ismét meghatározó állomás a fürdő életében. A fejlesztések első lépéseként, a nyári főszezonban számos szórakoztató elemmel kibővített régi-, valamint új családi létesítmény épült a fürdő strandterületén, egyaránt lehetőséget biztosítva minden korosztálynak az aktív élményekre és a pihenésre.

SPRAY PARK – játék a vízsugarakkal

A kisgyermekkel érkezőket garantáltan rabul ejti ez a kreatív, „vizes” játszótér, ahol a gyerekek kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

ACAPULCO MEDENCE – felhőtlen szórakozás az egész családnak

Újdonság a strandfürdő területén kialakított, látványos családi medence, amely a fiatalabb korosztály és a családos vendégek számára megunhatatlan szórakozást ígér. Vihar- és ugróöböl, gyermek hullámöböl teszi izgalmasabbá a fürdőzést.

A korábban létesített strandmedencék egyike az aktív vízi programok híveit fogja lebilincselni a közepén kialakított új óriásbuborékkal, amely felejthetetlen élményeket ígér az egész családnak.

Két meglévő gyermekmedence pedig több vízi játékkal egészült ki, az örökmozgó csöppségek legnagyobb örömére.

A megújult és korszerűbb Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum a nyár hátralevő részében is változatlan szeretettel, mosolygós munkatársakkal és minőségi szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Forrás: bukfurdo.hu