Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Kisfaludy-program

A Kedvezményezett neve: HUNGUEST Hotels Szállodaipari Zrt.
A támogatott projekt címe: Hunguest Hotel BÁL Resort wellness- és konferenciaszálloda fejlesztése
A szerződött támogatás összege: 1 454 167 596
A támogatás mértéke: 35%
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
A Balatonalmádiban található Hunguest Hotel Bál Resort szobakapacitása és saját balatoni strandja okán a település egyedülálló szállodája. Az eddig szinte kizárólag a Balaton közelségére építő, mára elavult hotel egy, a modern kor igényeit is kielégítő wellness- és konferenciaszállodává válik. A projekt illeszkedik a Hunguest Hotels, Magyarország legnagyobb szállodaláncának középtávú céljához, azaz a lánc szolgáltatásainak újra pozícionálásához.

A fejlesztés célja a szálloda teljes körű, az összes üzemelési egységet és mind a 209 szobát érintő, átfogó felújítása. A projekt során korszerűsítésre került az épület gépészeti és villamossági hálózata, új liftek kerültek beszerelésre, az éttermi és konyhai részt kibővült, illetve a wellnessrészleget új elemekkel gazdagodott. A korszerű fitneszterem is a vendégek szállodán belüli aktív kikapcsolódásához járul hozzá.

A családbarát szolgáltatások jegyében a játszóház új helyen, nagyobb területen működik majd, illetve az éttermi kínálatban a gyerekbarát fogások is folyamatosan jelen lesznek. A hotelben korszerűsítésre került a konferenciaterem, megújult a strandrész, a lobby tér, illetve a fenntartható fejlődés, az egészséges életmód és a környezetbarát életvitel elősegítése érdekében kerékpárkölcsönző és e-autó gyorstöltő pontot is kialakításra került.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2022.12.31.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.