Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Kulturális látnivalók

Sokan azt gondolják, hogy a Balaton partján csak nyáron, főszezonban zajlik az élet, de jó hírünk van; Balatonalmádi varázsa, csodás természeti adottsága, a város, a környék látnivalói és kultúrája mellett számos program- és kikapcsolódási lehetőséget ígér szállodánk is a wellness, beauty és gasztronómiai élmények mellett.

VasútARTjáró

Balatonalmádi, és innen elszármazott alkotómesterek olajfestményeivel, digitális fotóival, grafikáival és akvarelljeivel díszítettük ki aluljárónkat. A félévente megújuló tárlattal minél több embernek szeretnénk megmutatni tehetséges művészeink munkáit.

“Kézfogás” Európa Szoborpark

A Kézfogás Európa Szoborparkkal 2013-ban gazdagodtunk. A hazai és európai művészek alkotásai méltó helyet kaptak a szépséges Szent Erzsébet ligetben. Két évenként másik ország mutatkozik majd be több szoborral, elsőként Olaszországot üdvözölhettük a platánfák alatt. Az állandó helyet kapott művek között találjuk a Herendi Porcelánmanufaktúra “Kézfogás” című gyönyörű ajándékát.

Szent Jobb kápolna

A Szent Jobb Kápolna története annyira kalandos, hogy bővebb utána olvasást kíván. Sokáig feküdt a budai várban, miközben a királyi palota egy ráomlott emelete óvta a teljes pusztulástól. Az ötvenes években teherautón szállították a kápolna-belsőt Balatonalmádiba, itt avatott kezek restaurálták. 2007-től Boldog Gizella csont ereklyéjét őrzik a falak, így Balatonalmádi az első Szent Magyar Királyi Család zarándokhelyévé vált.