Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Skyrose Bar

Egy cég életében a legmeghatározóbb tényezők a megbízhatóság, fejlődés, és a szakmai sikerek. Az utóbbihoz elengedhetetlen a partnerek minőségi munkájának elismerése, a jó kapcsolat fenntartása, újak kialakítása.
Bizonyára Ön is szeretne jó benyomást tenni egy üzleti meetingen partnereire. Sokszor erre a célra nem irodája, a közeli kávézó vagy otthona nappalija a legmegfelelőbb választás!


Kitűnő választás, megkülönböztetett figyelem

Az exkluzív Skyrose Bar nem csak elegáns megjelenésével, de egyedülálló balatoni körpanorámájával segítheti munkáját, cégének megítélését a business meetingek során.
Üzleti vacsorák, kisebb céges partyk, állófogadások vagy pezsgős koccintások alkalmával magas szintű gasztronómiai élménnyel és minden igényt kielégítő (ételallergia, intolerancia) konyhával állunk a megrendelők rendelkezésére.


Business kényelem, azaz wellness élmények a munka tengerében

Több napos találkozók esetén a hotel kényelmes szobái állnak Ön és vendégei rendelkezésére. Ha a tárgyalások között pihenést tervezne SPA részlegünkben feltöltődhet. A kimerítő munka után egy frissítő masszázs segíti az ellazulásban és a fontos döntések meghozásában.
Ha szeretne kitűnni az üzleti szférában eleganciájával és stílusával, akkor válassza a Skyrose Bart, ahol tágas exkluzív tér áll rendelkezésére privát rendezvények lebonyolítására exkluzív balatoni körpanorámával.

Koktéllapunk elérhető ide kattintva.