Belépés
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Sky Lounge és Board Room

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Egy cég életében a legmeghatározóbb tényezők a megbízhatóság, fejlődés, és a szakmai sikerek. Az utóbbihoz elengedhetetlen a partnerek minőségi munkájának elismerése, a jó kapcsolat fenntartása, újak kialakítása.
Bizonyára Ön is szeretne jó benyomást tenni egy üzleti meetingen partnereire. Sokszor erre a célra nem irodája, a közeli kávézó vagy otthona nappalija a legmegfelelőbb választás!

Kitűnő választás, megkülönböztetett figyelem

Az exkluzív Sky Lounge és Board Room nem csak elegáns megjelenésével, de egyedülálló balatoni körpanorámájával segítheti munkáját, cégének megítélését a business meetingek során.
Üzleti vacsorák, kisebb céges partyk, állófogadások vagy pezsgős koccintások alkalmával magas szintű gasztronómiai élménnyel és minden igényt kielégítő (ételallergia, intolerancia) konyhával állunk a megrendelők rendelkezésére.

Business kényelem, azaz wellness élmények a munka tengerében

Több napos találkozók esetén a hotel kényelmes szobái állnak Ön és vendégei rendelkezésére. Ha a tárgyalások között mozgást vagy pihenést tervezne squash pályánkon vagy kondicionáló termeinkben feltöltődhet. A bor selymes érintését nem csak a poharakba töltve, de kényeztető borfürdőben is kipróbálhatja, ha széles körű wellness kezeléseinket választja. A kimerítő munka után egy frissítő masszázs segíti az ellazulásban és a fontos döntések meghozásában.
Ha szeretne kitűnni az üzleti szférában eleganciájával és stílusával, akkor válassza a Sky Lounge és Board Room-ot, ahol tágas exkluzív tér áll rendelkezésére privát rendezvények lebonyolítására exkluzív balatoni körpanorámával.

További információ: 06-88-620-625, rendezveny@hotelbalresort.hunguesthotels.hu