Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Fürdőbelépő

Belépés a Bükfürdő Thermal&Spa-ba

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a szobaár a szállodában lefoglalt éjszakák számával megegyező számú belépőt tartalmaz a Bükfürdő Thermal&Spa-ba (gyógy- és élménymedencék, strandhasználat).

A fürdőbelépők átvétele kaució fizetése ellenében lehetséges, amely belépőnként 2000 Ft. Az üdülés végén a belépők visszaadásakor a kaució teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben a belépőt a vendég nem tudja visszaszolgáltatni, vagy az megsérül / elszakad, a kaució fedezi a belépő beszerzésének költségét.

A fürdőbe történő átjárásra két lehetőséget kínálunk:

  1. Amennyiben Ön a szállodai bejelentkezése napján megkezdi a fürdőzést (egyúttal érvényesíti a karóráját), abban az esetben elutazását megelőző napig jogosult a korlátlan átjárásra. A kauciót a belépők leadásakor fizetjük vissza.
  2. Amennyiben Ön szállodai bejelentkezését követő napon kívánja először igénybe venni a fürdő szolgáltatásait, úgy a fürdőbe történő átjárást az elutazása napján is biztosítjuk. A kauciót a belépők leadásakor fizetjük vissza. (Az elutazás napi fürdő-igénybevétel nem jár automatikusan a szobák késői elhagyásával!)


Szíves megértésüket köszönjük!

Szaunavilág belépő vásárlása csak a helyszínen, a recepción mindig az adott napra van lehetőség.