Szobafoglalás - legjobb árak

Bükfürdő, Európa út 3. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-558-558, +36-94-558-505 | +36-94-558-460

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce Gold - Vendéglátás és gasztronómia

A pácolt faburkolatok melegsége a vidáman színes kiegészítők otthonos hangulatot árasztanak a klimatizált, 280 fős étteremben. Az ízlésesen kialakított környezet minden napszakban széles tárházát kínálja a gasztronómiai különlegességeknek.

Az étkezés a'la carte , menü választék ill. büfé rendszerben történik. Az ételsorok hazai és nemzetközi ételekből kerülnek kiválasztásra. A'la carte étlapunkat konyhafőnök és napi ajánlat színesíti.

Reggelire a büfé választék mellett frissen készítik szakácsaink a különféle ízesítésű tojásételeket , vacsora időben pedig látványkonyhánkon különböző filézett húsokat és zöldségeket, desszertként pedig frissen sütött a vendég kívánsága szerint ízesített palacsintákat kínálunk.

Kiemelt figyelmet fordítunk „kis” vendégeink kiszolgálására. Számukra egyedi ételekkel kedveskedünk és vállaljuk egyéni kérések megvalósítását is. Lehetőségeinkhez mérten (előre jelezve és egyeztetve) diétás, liszt érzékeny vendégeink részére is megfelelő menüsort biztosítunk.

A reggeli és vacsora kínálatot wellness büfé ajánlat egészíti ki, amelyben az egészséges táplálkozás és a reformkonyha választékából nyújtunk nap mint nap ízelítőt.

Konferenciavendégek részére különböző típusú kávészüneteket ajánlunk, ahol a standard kávé és üdítő mellett sós- és édes teasüteményeket a szezonnak megfelelő gyümölcsökkel bővítjük.

Room service áll a vendégek rendelkezésére, ugyanakkor különböző értékű VIP bekészítések is rendelhetők.

A szabadtéri étkezéseket és party hangulatot kedvelő vendégek részére tavasztól őszig hetente egyszer zenés kerti partyt szervezünk a nagyszerű adottságokkal rendelkező grillkertünkben

Étkezéseinkhez italkínálatunkat a hazai és nemzetközi választékból állítottuk össze. Borlapunkon a legkitűnőbb, hungaricumnak számító szőlőfajtákból készült borokat szerepeltetünk, ezek között megtalálhatók a helyi pincészetek mellett a legkiválóbb és legismertebb borászok egy-egy különleges bora is.

Fakultatív programként környékbeli borászok közreműködésével gyakran szervezünk borkóstolót és játékos borbírálatot. is.

Lobby bárunkban (nyitva: naponta 08.00-23.00) szakképzett mixerek által készített koktél- és kávékülönlegességek mellett gyümölcsöket és könnyű salátákat is ajánlunk.