Belépés

Nőnapi hétvége

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Nőnapi hétvége
22700 Ft-tól / fő

Köszöntsük együtt a Hölgyeket ezen a hétvégén!
Nincs ajándék ötlete? Lepje meg kedvesét egy wellness hétvégével, melyet ajándék utalvány formájában akár át is nyújthat neki!
A péntek este sztárvendége : Szinetár DóraAz ajánlat tartalma:
- 2 éjszakai szállás félpanzióval
- a péntek este sztárvendége : Szinetár Dóra
- wellness sziget használata mindkét napon 23 óráig( élménymedence, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, jacuzzi, Kneipp medence ) ingyenes és korlátlan átjárás a városi strandra élményfürdő használattal.
- a hölgyek részére egy 50% kedvezményre jogosító wellness kupon, melyet a hétvégén lehet felhasználni tetszőleges számú wellness szolgáltatásra, kivéve a komplett csomagok.
- díjmentes késői távozás lehetősége

Az idegenforgalmi adó a szobaáron felül fizetendő 18 év felett, összege 500 Ft/fő/éj.

Az ajánlat a 2014. március 07. - 09. között érvényes.