SZÉP KÁRTYÁS NAPOK EGERBEN

Ugye tudja, hogy a Szép kártyára 2017-ben feltöltött összegek felhasználási határideje 2019.05.31.? Bár az idén a fel nem használt összeg már nem veszik el, viszont extra kezelési költség fogja terhelni, így mindenképp érdemes kihasználni a lehetőséget, és elkölteni a régi egyenleget!
Döntését az alábbi, kedvezményes ajánlattal szeretnénk segíteni:

  • legalább 3 éjszakai szállás svédasztalos reggelivel és vacsorával
  • wellness sziget használata (élménymedence, gyermekmedence, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, fekvő jacuzzi, Kneipp kavicságyas taposó medence)
  • ingyenes és közvetlen átjárás a városi strandra ingyenes élménymedence használattal
  • ÁFA

Amennyiben még nem tudja mikor utazna, de szívesen kihasználná 100%-os mértékig a rendelkezésére álló összeget, küldje el előleg formájában, és azt ráér felhasználni ez év végéig.

Naptár betöltése folyamatban!
Kérem várjon ...

szállás félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli és vacsora), wellness sziget használata (élménymedence, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, fekvő jacuzzi, Kneipp kavicságyas taposó medence), ingyenes és közvetlen átjárás a városi strandra ingyenes élménymedence használattal, ÁFA.
A kiajánlott ár ételfogyasztás tartalma (nem külön fizetendő, a végösszeg már tartalmazza):
- felnőtt vendégek, illetve 12 év feletti gyermekek esetén: 5.500 Ft/fő/éj
- 4-12 év közötti gyermek esetén: 2.750 Ft/fő/éj

Az idegenforgalmi adó a szobaáron felül fizetendő 18 éves kor felett, összege 500 Ft/fő/éj.

AZ AJÁNLAT CSAK SZÉP KÁRTYÁVAL FIZETHETŐ. A FOGLALÁS ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ 100% ELŐRE FIZETÉS SZÜKSÉGES, MELYET
3 MUNKANAPON BELÜL KÉRÜNK MEGTENNI.

Mindhárom Szép kártya (OTP, MKB és K&H) minden zsebéből van lehetőség fizetni. Ha segítségre van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot az értékesítési kollégákkal.

Légkondicionált/strandra néző szoba felára: 2500 Ft/éjszaka, kérjük ezen igényüket foglaláskor legyenek kedvesek jelezni.
Gépkocsi számára zárt parkolót 1000 Ft / gépkocsi / éj áron tudunk biztosítani, a helyek érkezési sorrendben állnak rendelkezésre.
Fürdőköpeny bérlésére van lehetőség, 400 Ft/ nap áron.