Belépés

SZÉP KÁRTYÁS NAPOK EGERBEN

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

SZÉP KÁRTYÁS NAPOK EGERBEN
13 900 Ft-tól/fő/éj

Ugye tudja, hogy a Szép kártyára 2017-ben feltöltött összegek felhasználási határideje 2019.05.31.? Bár az idén a fel nem használt összeg már nem veszik el, viszont extra kezelési költség fogja terhelni, így mindenképp érdemes kihasználni a lehetőséget, és elkölteni a régi egyenleget!
Döntését az alábbi, kedvezményes ajánlattal szeretnénk segíteni:

  • legalább 3 éjszakai szállás svédasztalos reggelivel és vacsorával
  • wellness sziget használata  (élménymedence, gyermekmedence, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, fekvő jacuzzi, Kneipp kavicságyas taposó medence)
  • ingyenes és közvetlen átjárás a városi strandra ingyenes élménymedence használattal
  • ÁFA

Amennyiben még nem tudja mikor utazna, de szívesen kihasználná 100%-os mértékig a rendelkezésére álló összeget, küldje el előleg formájában, és azt ráér felhasználni ez év végéig.szállás félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli és vacsora), wellness sziget használata (élménymedence, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, fekvő jacuzzi, Kneipp kavicságyas taposó medence), ingyenes és közvetlen átjárás a városi strandra ingyenes élménymedence használattal, ÁFA.
A kiajánlott ár ételfogyasztás tartalma (nem külön fizetendő, a végösszeg már tartalmazza):
- felnőtt vendégek, illetve 12 év feletti gyermekek esetén: 5.500 Ft/fő/éj
- 4-12 év közötti gyermek esetén: 2.750 Ft/fő/éj

Az idegenforgalmi adó a szobaáron felül fizetendő 18 éves kor felett, összege 500 Ft/fő/éj.

AZ AJÁNLAT CSAK SZÉP KÁRTYÁVAL FIZETHETŐ. A FOGLALÁS ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ 100% ELŐRE FIZETÉS SZÜKSÉGES, MELYET
3 MUNKANAPON BELÜL KÉRÜNK MEGTENNI.

Mindhárom Szép kártya (OTP, MKB és K&H) minden zsebéből van lehetőség fizetni. Ha segítségre van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot az értékesítési kollégákkal.

Légkondicionált/strandra néző szoba felára: 2500 Ft/éjszaka, kérjük ezen igényüket foglaláskor legyenek kedvesek jelezni.
Gépkocsi számára zárt parkolót 1000 Ft / gépkocsi / éj áron tudunk biztosítani, a helyek érkezési sorrendben állnak rendelkezésre.
Fürdőköpeny bérlésére van lehetőség, 400 Ft/ nap áron.

Az ajánlatban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a szálloda szabad kapacitásától függően változhatnak.

Az akcióban szereplő szobák csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, minimum 3 éjszakás hétkönapi foglalás esetén.

Az ajánlat csak közvetlen foglalás esetén érvényes!