Belépés

Tavaszi szünet Egerben

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Tavaszi szünet Egerben
11900 Ft-tól/fő/éj

Itt az alaklom egy remek kis családi kiruccanásra! Ezen a héten gyermekeink is "szabadságon" vannak, nem kell őket kikérni az iskolából, nem jelent gondot a mulasztás bepótlása. Használják ki a lehetőséget, hogy együtt tölthessenek pár napot.

Kedvezményes ajánlat a húsvéti időszakot nem érintő tavaszi szüneti napokra.

 Szállás svédasztalos reggelivel és vacsorával (17.30-20.30 között ),  wellness sziget használata ( élménymedence, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, fekvő jacuzzi, Kneipp kavicságyas taposó medence ),ingyenes és közvetlen átjárás a városi strandra ingyenes élménymedence használattal, ÁFA.
Az idegenforgalmi adót az árak nem tartalmazzák.

A szobák csak korlátozott számban állnak rendelkezésre és az ár csak előzetes megrendelés esetén adható a kereslet-kínálat függvényében.

A kedvezményes ár kizárólag az alábbi napokon érvényes, minimum 2 éjszaka foglalása esetén:

2015. április 01. - 2015.április 03.   
2015.április 06. - 2015.április 12.