Belépés

Hévízi ÜDÜLÉS AZ EGÉSZSÉG JEGYÉBEN

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Hévízi ÜDÜLÉS AZ EGÉSZSÉG JEGYÉBEN
10 690 Ft-tól/fő/éj

Tradícionális hévízi gyógykúra társadalombiztosítás által támogatott kezelésekkel, csekély önrész megfizetése ellenében? Nincs ideje arra, hogy elmenjen orvosához és kiírassa magának?
Nálunk ez nem jelent problémát!  Bővebb információért kattintson a részletekre! 

 

 • min. 5 éjszaka szállás bőséges büféreggelivel – látványkonyhával, délben leves-büfé, bőséges büfévacsora
 • TAJ kártyával, és csekély önrész megfizetésével társadalombiztosítással támogatott hévízi gyógykúra is igényelhető.
 • korlátlan fürdő- és wellness-részleg használat
 • naponta változatos sportprogramok edzővel


Szolgáltatás tartalma:
 • min. 5 éjszaka szállás háromszori étkezéssel
  • ​bőséges büféreggeli látványkonyhával,
  • délben leves-büfé - kivéve érkezés és elutazás napján - ,
  • bőséges büfévacsora
 • délelőtti teázás
 • korlátlan fürdő- és wellness-részleg használat (termálfürdő, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzkabin, élménymedence, tavasztól késő őszig a parkban úszómedence)
 • naponta változatos sportprogramok edzővel (reggeli-, senior-, erősítő-, gerinc-,váll-, csípő-, vízitorna, stretching) és eszközökkel (gimnasztikai labda, gimnasztikai szalag), edzőtermi foglalkozás kardiogépekkel (szobakerékpár, ellipszis trainer, futópad)
 • Programok: hetente több alkalommal a lobby bárban esténként élőzene, csütörtökönként kulturális programok.
 • wifi, ÁFA
 • Minimum hét éjszakás tartózkodás és társadalombiztosítás által támogatott gyógykúra igénybevétele esetén
  (amennyiben azokat szállodánk orvosa írja fel) 2 fizikoterápiás kezelést biztosítunk, mely az ajánlat részét képezi!
 •  

Tradícionális hévzi gyógykúra társadalombiztosítás által támogatott kezelésekkel, csekély önrész megfizetése ellenében?

Felhívjuk figyelmét, hogy szállodánkban lehetőségük van társadalom biztosítás által támogatott kezelések (gyógyvizes gyógymedence, iszapkezelés, súlyfürdő, orvosi gyógymasszázs) igénybevételére is. A kezelések igénybevételéhez reumatológiai szakorvosi beutaló szükséges, melyet az Ön reumatológusa vagy ennek hiányában a szálloda alkalmazásában álló reumatológus szakorvosaink biztosítani tudják. A szálloda reumatológusának igénybevételéhez háziorvosi beutaló nem szükséges. A szakorvosi beutaló 28 napig érvényes. Az egyes kezelésfajtákból minimum 6, maximum 15 vehető igénybe, egy kezeléstípusból naponta csak 1 adható.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben OEP (jelenlegi jogutódja a NAEK) által támogatott kezeléseket kíván igénybe venni, legkésőbb a foglalás során előre szíveskedjen jelezni a vizsgálati időpont foglalása miatt!

Az OEP-támogatott kezelések igénybevételéhez a TAJ-kártyát minden esetben fel kell mutatni.
Az aktuálisan érvényben levő kezelésárakkal kapcsolatos felvilágosításért forduljanak bizalommal terápiás recepciós kollégáinkhoz: a hét minden napján 7 és 18 óra között telefonon a 06 83 542 185-ös telefonszámon.

Társadalom biztosítás támogatás nélkül megvásárolható orvosi kezelések:
Humino pakolás, fluorpakolás, ritex-pakolás, kénpakolás, hydroxeur, oxigéninhaláció, Solux-lámpa, Bioptron-lámpa, orvosi nyirokmasszázs, orvosi lágylézer-terápia, ultrahang, négyrekeszes galvánfürdő, elektromos kádfürdő, alacsony- és középfrekvenciás elektroterápiák, gyógytorna.

A támogatás részleteit ITT találja

A fenti szolgáltatások igénybevételének lehetőségéről, kérjük, érdeklődjön saját egészségpénztári szolgáltatójánál!

Az ajánlatban foglalt étkezések (bőséges büféreggeli, délben leves-büfé - kivéve érkezés és elutazás napján -, bőséges büfévacsora) ára 2020-ban felnőtt vendégek esetén: 6 380 Ft/fő/éj; 4-11,99 év közötti gyermek esetén: 3 190 Ft/fő/éj, ezt az összeget az ár már tartalmazza.

Minimum 5 éjszakára foglalható!

A szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre.