Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

8380 Hévíz, Petőfi Sándor utca 9. Útvonaltervezés
Telefon +36-83-341-074

Hévíz, Hunguest Hotel Panoráma - Prémium wellness kezelések

Kapcsolódó tartalom

A szálloda az alábbi prémium wellness kezelésekkel várja vendégeit.

AQUAFRESH INTENZÍV HIDRATÁLÓ HATÁSÚ KEZELÉS
Azonnal ható aktív hidratáló kezelés. Hatékonyan hidratálja a felhámot és a bőr mélyebb rétegét, valamint elősegíti a bőr egyes rétegei közötti vízáramlást. A kezelés hatására a bőr bárdonyos puhaságúvá, rugalmassá és feltöltötté válik, a kisebb ráncok kisimulnak.
A kezeléshez használt készítmények kellems illata és a frissítő masszázs fokozza a komfortérzetünket.

60 perc    16 500 Ft

RETINOL INTENZÍV RÁNCTALANÍTÓ, BŐRKORRIGÁLÓ ARCKEZELÉS
Az ADVANCED RETINOL mikrokapszulázott A-vitamint, valamint Revinage® koncentrátumot tartalmaz. Az összetevők hatékonyan serkentik a fibroblasztok működését, csökkentik a mély ráncok hosszát és mélységét, halványtják a pigmentfolztokat és egységesítik a bőr színét. Köszönhetően a mikrokapszulás rendszerű hatóanyag-bevitelnek, a kezelést nyáron is ajánljuk.

60 perc    18 000 Ft


PRÉMIUM
TISZTA C-VITAMIN + REVITALIZÁLÓ ARCKEZELÉS ANTIOXIDÁNS HATÁSSAL

A kozmetikai kezelés során a C-vitamint széles körben alkalmazzák. A +Pure C-vitamin-kezelés megerősíti a C-vitamin védelmi mechanizmusát, semlegesíti a szabadgyököket, védi a bőrt a fénykárosodástól, a káros ultraibolya-sugárzástól, serkenti a sejtek megújulási folyamatait és az új kollagénrostok keletkezését. A kezelés hatására a bőr megfelelően feszessé válik, visszanyeri természetes fényét, fiatalos megjelenését. 60 perc 18.000,- A kozmetikai kezelés során a C-vitamint széles körben alkalmazzák. A +Pure C-vitamin-kezelés megerősíti a C-vitamin védelmi mechanizmusát, semlegesíti a szabadgyököket, védi a bőrt a fénykárosodástól, a káros ultraibolya-sugárzástól, serkenti a sejtek megújulási folyamatait és az új kollagénrostok keletkezését. A kezelés hatására a bőr megfelelően feszessé válik, visszanyeri természetes fényét, fiatalos megjelenését.

60 perc    18 000 Ft

PRÉMIUM
CELL VITALE ANTI-AGE BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS ALMA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL

A terápiához szükséges őssejtek az Uttwiler Spätlauber alma derivátuma, a cytozol, mely liposzómákkal jut a bőrbe, ahol serkentik a sejtek megújulását és késleltetik a bőr öregedési folyamatait. Az OVALISS™ (glaucine) koncentrátum segíti a sejtek fokozott oxigénfelvételét és anyagcseréjét. Hatására a bőr feszessé, kitöltötté válik. Semlegesíti a szabadgyököket, segíti a bőr regenerálódását. Az EGF- és peptid-koncentrátum serkenti a kollagénképződést. Hatására a bőr feszes, tömör, térben kitöltött lesz.

90 perc    23 500 Ft


LUXUS
REGENERATION ABSOLUE – INTENZÍV REGENERÁLÓ ARCKEZELÉS CSIGAPROTEINNEL

A Regénération Absolue csigaproteines arckezelés azon alapötletre épül, mely szerint a csiga – sérülését követően – természetes módon képes gyorsan regenerálni sérült bőrszövetét és házát. A csigaprotein-kivonatban gazdag termékek hatására az elhalt hámsejtek távoznak, a baktériumok elpusztulnak, a bőr kitűnően és gyorsan regenerálódik, megújul. Többdimenziós bőrmegújulás megy végbe. Az eredmény kiváló, az alapvető fehérjék szintézise fokozódik, az elasztikus rostok hálózata sűrűsödik, a bőr tömörödik, természetes módon feltöltődik. A bőr tónusa javul, a ráncok hossza és mélysége csökken.
A Regénération Absolue csigaproteines arckezelés azon alapötletre épül, mely szerint a csiga – sérülését követően – természetes módon képes gyorsan regenerálni sérült bőrszövetét és házát. A csigaprotein-kivonatban gazdag termékek hatására az elhalt hámsejtek távoznak, a baktériumok elpusztulnak, a bőr kitűnően és gyorsan regenerálódik, megújul. Többdimenziós bőrmegújulás megy végbe. Az eredmény kiváló, az alapvető fehérjék szintézise fokozódik, az elasztikus rostok hálózata sűrűsödik, a bőr tömörödik, természetes módon feltöltődik. A bőr tónusa javul, a ráncok hossza és mélysége csökken

60 perc    22 500 FtEGZOTIKUS  BARANGOLÁS AZ ÁZSIAI RIZSFÖLDEKEN

 

Egzotikus Ázsia izomstimuláló-tápláló shea vajas masszázs musk aromával
Egzotikus Ázsia aromagyertya masszázs zöld tea illattal
Egzotikus Ázsia aromaolajos masszázs jázmin illattal

30 perc / 50 perc   9 500 Ft / 15 500 Ft

Egzotikus Ázsia rizs-mák megtisztulás
A rizs és a mák különleges őrleményével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd a zöldtea-pakolás megújítja a bőrt, fokozza a bőrben a micro-cirkulációt, pótolja a bőrből a hiányzó antioxidánsokat

30 perc    8 500 Ft


SÉTA AZ ILLATOZÓ MEDITERRÁN ÖBLÖKBEN

Mediterrán C-vitaminos bőrmegújulás
A mediterrán öblöket övező citrusültetvények aromáinak és a magas C-vitaminnak köszönhetően a zselés bőrradírral végzett masszázs megújítja és frissíti a bőrt.

30 perc    8 500 Ft

Mediterrán aromamasszázs édes narancs aromával
Mediterrán élménymasszázs citrom és rozmaring aromával
Mediterrán aromagyertya masszázs a cédrusok illatával

50 perc    15 500 Ft


ORIENTÁLIS ILLATOK FELFEDEZŐ ÚTJÁN 

Orientális aromaolajos masszázs édes mandula illattal
Az orientális kertek titokzatosságát az intenzív aromák bódító illata adja.

50 perc    15 500 Ft

Orientális masszázs bőrtápláló shea vajjal tearózsa és méz illattal
Az aromaterápiás spa-kezelések folyamán az érzéki érintések és a kifinomult orientális aromák felébresztik az érzékeket, fokozzák a spa-kezelések élményét

50 perc    15 500 Ft

Orientális aromagyertya masszázs méz-kókusz illattal

50 perc    15 500 Ft

 

Pezsgő csokoládé krémpakolás

A trópusi eredetű csokoládé egyedi illata, magas endorphin tartalma növeli a boldogságot. A pezsgő csokoládé pakolás látványa, karcsúsító, alakformáló hatása és az aromák kényeztető illatozása különleges spa élményt biztosít.

30 perc    9 000 Ft


Árak érvényessége: 2022. június 1-től visszavonásig