Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Prémium wellness kezelések

A szálloda az alábbi prémium wellness kezelésekkel várja vendégeit.

AQUAFRESH INTENZÍV HIDRATÁLÓ HATÁSÚ KEZELÉS
Azonnal ható aktív hidratáló kezelés. Hatékonyan hidratálja a felhámot és a bőr mélyebb rétegét, valamint elősegíti a bőr egyes rétegei közötti vízáramlást. A kezelés hatására a bőr bárdonyos puhaságúvá, rugalmassá és feltöltötté válik, a kisebb ráncok kisimulnak.
A kezeléshez használt készítmények kellems illata és a frissítő masszázs fokozza a komfortérzetünket.

60 perc    16 500 Ft

RETINOL INTENZÍV RÁNCTALANÍTÓ, BŐRKORRIGÁLÓ ARCKEZELÉS
Az ADVANCED RETINOL mikrokapszulázott A-vitamint, valamint Revinage® koncentrátumot tartalmaz. Az összetevők hatékonyan serkentik a fibroblasztok működését, csökkentik a mély ráncok hosszát és mélységét, halványtják a pigmentfolztokat és egységesítik a bőr színét. Köszönhetően a mikrokapszulás rendszerű hatóanyag-bevitelnek, a kezelést nyáron is ajánljuk.

60 perc    18 000 Ft


PRÉMIUM
TISZTA C-VITAMIN + REVITALIZÁLÓ ARCKEZELÉS ANTIOXIDÁNS HATÁSSAL

A kozmetikai kezelés során a C-vitamint széles körben alkalmazzák. A +Pure C-vitamin-kezelés megerősíti a C-vitamin védelmi mechanizmusát, semlegesíti a szabadgyököket, védi a bőrt a fénykárosodástól, a káros ultraibolya-sugárzástól, serkenti a sejtek megújulási folyamatait és az új kollagénrostok keletkezését. A kezelés hatására a bőr megfelelően feszessé válik, visszanyeri természetes fényét, fiatalos megjelenését. 60 perc 18.000,- A kozmetikai kezelés során a C-vitamint széles körben alkalmazzák. A +Pure C-vitamin-kezelés megerősíti a C-vitamin védelmi mechanizmusát, semlegesíti a szabadgyököket, védi a bőrt a fénykárosodástól, a káros ultraibolya-sugárzástól, serkenti a sejtek megújulási folyamatait és az új kollagénrostok keletkezését. A kezelés hatására a bőr megfelelően feszessé válik, visszanyeri természetes fényét, fiatalos megjelenését.

60 perc    18 000 Ft

PRÉMIUM
CELL VITALE ANTI-AGE BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS ALMA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL

A terápiához szükséges őssejtek az Uttwiler Spätlauber alma derivátuma, a cytozol, mely liposzómákkal jut a bőrbe, ahol serkentik a sejtek megújulását és késleltetik a bőr öregedési folyamatait. Az OVALISS™ (glaucine) koncentrátum segíti a sejtek fokozott oxigénfelvételét és anyagcseréjét. Hatására a bőr feszessé, kitöltötté válik. Semlegesíti a szabadgyököket, segíti a bőr regenerálódását. Az EGF- és peptid-koncentrátum serkenti a kollagénképződést. Hatására a bőr feszes, tömör, térben kitöltött lesz.

90 perc    23 500 Ft


LUXUS
REGENERATION ABSOLUE – INTENZÍV REGENERÁLÓ ARCKEZELÉS CSIGAPROTEINNEL

A Regénération Absolue csigaproteines arckezelés azon alapötletre épül, mely szerint a csiga – sérülését követően – természetes módon képes gyorsan regenerálni sérült bőrszövetét és házát. A csigaprotein-kivonatban gazdag termékek hatására az elhalt hámsejtek távoznak, a baktériumok elpusztulnak, a bőr kitűnően és gyorsan regenerálódik, megújul. Többdimenziós bőrmegújulás megy végbe. Az eredmény kiváló, az alapvető fehérjék szintézise fokozódik, az elasztikus rostok hálózata sűrűsödik, a bőr tömörödik, természetes módon feltöltődik. A bőr tónusa javul, a ráncok hossza és mélysége csökken.
A Regénération Absolue csigaproteines arckezelés azon alapötletre épül, mely szerint a csiga – sérülését követően – természetes módon képes gyorsan regenerálni sérült bőrszövetét és házát. A csigaprotein-kivonatban gazdag termékek hatására az elhalt hámsejtek távoznak, a baktériumok elpusztulnak, a bőr kitűnően és gyorsan regenerálódik, megújul. Többdimenziós bőrmegújulás megy végbe. Az eredmény kiváló, az alapvető fehérjék szintézise fokozódik, az elasztikus rostok hálózata sűrűsödik, a bőr tömörödik, természetes módon feltöltődik. A bőr tónusa javul, a ráncok hossza és mélysége csökken

60 perc    22 500 FtEGZOTIKUS  BARANGOLÁS AZ ÁZSIAI RIZSFÖLDEKEN

 

Egzotikus Ázsia izomstimuláló-tápláló shea vajas masszázs musk aromával
Egzotikus Ázsia aromagyertya masszázs zöld tea illattal
Egzotikus Ázsia aromaolajos masszázs jázmin illattal

30 perc / 50 perc   9 500 Ft / 15 500 Ft

Egzotikus Ázsia rizs-mák megtisztulás
A rizs és a mák különleges őrleményével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd a zöldtea-pakolás megújítja a bőrt, fokozza a bőrben a micro-cirkulációt, pótolja a bőrből a hiányzó antioxidánsokat

30 perc    8 500 Ft


SÉTA AZ ILLATOZÓ MEDITERRÁN ÖBLÖKBEN

Mediterrán aromamasszázs édes narancs aromával

30 perc      9 500 Ft
50 perc    15 500 Ft


Mediterrán élménymasszázs citrom és rozmaring aromával

30 perc      9 500 Ft
50 perc    15 500 Ft

Mediterrán aromagyertya masszázs a cédrusok illatával

50 perc    15 000 Ft


ORIENTÁLIS ILLATOK FELFEDEZŐ ÚTJÁN 

Orientális aromaolajos masszázs édes mandula illattal
Az orientális kertek titokzatosságát az intenzív aromák bódító illata adja.

30 perc      9 500 Ft
50 perc    15 500 Ft

Orientális masszázs bőrtápláló shea vajjal tearózsa és méz illattal
Az aromaterápiás spa-kezelések folyamán az érzéki érintések és a kifinomult orientális aromák felébresztik az érzékeket, fokozzák a spa-kezelések élményét

30 perc      9 500 Ft
50 perc    15 500 Ft

Orientális aromagyertya masszázs méz-kókusz illattal

50 perc    15 500 Ft

 

Pezsgő csokoládé krémpakolás

A trópusi eredetű csokoládé egyedi illata, magas endorphin tartalma növeli a boldogságot. A pezsgő csokoládé pakolás látványa, karcsúsító, alakformáló hatása és az aromák kényeztető illatozása különleges spa élményt biztosít.

30 perc    9 000 Ft


Árak érvényessége: 2022. június 1-től visszavonásig