Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24. Útvonaltervezés
Telefon +36-62-566-466

Szeged, Hunguest Hotel Forrás - Aktív programok Szegeden és környékén

Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark

Az élménypark Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark mellett, Szegedtől 25 percnyi autóútra található. Európa legnagyobb sövény- és fűzfafonat-labirintusai, kötél-labirintus, logikai „szőnyeg” labirintusok, népi fajátékok, egyedi játszóeszközökkel felszerelt gyermekjátszótér, számháborúpálya és nádfedeles szárazmalom (rendezvényterem) várják a látogatókat.A park többórás, felejthetetlen kikapcsolódást kínál családok, gyermekcsoportok, és a lélekben fiatal, játékos kedvű felnőttek számára egyaránt.

Részletek: www.csillagosveny.com


Tisza Parti Élmény- és Kalandpark

Szeretettel várunk mindenkit a Tisza Parti Élmény- és Kalandparkban Szegeden a Belvárosi híd melletti „Laposon”!
Mini, junior és felnőtt drótkötélpályák, csúszópálya, lombkoronasétány, mászófal, quad, lövészet és további izgalmas kalandok várnak.
További részletek:
www.tiszapartielmenyeskalandparkszeged.hu


Gellért Szabadidőcentrum

Szolgáltatások:

Família Tanya, Szatymaz

A Família Tanya a Fehértói Tájvédelmi Körzet területén, Szegedtől 10 km-re található (a Fehértói Kilátó 500 m).
Szolgáltatások:

Élménytúrák Segway PT-n

Szeged megismerésének egyedi és izgalmas módját kínálják a Ne dőlj hátra! - Segway PT élménytúrái. Minden hétköznap 16.30-tól indulnak különböző tematikájú élménytúrák, amelyeken a város legszebb és legérdekesebb helyeit fedezhetik fel a résztvevők. Minden túra egy 10 – 15 perces betanítással kezdődik, mely során a résztvevők megismerik és elsajátítják a Segway PT biztonságos használatát. A túrákra jelentkezni a www.nedoljhatra.hu oldalon, valamint telefonon a +36-20-377-7016-os számon lehet. A túrákon legfeljebb hat fő vehet részt.