Készséggel állunk rendelkezésükre virág és dekoráció, tűzijáték, valamint a zenekar szervezésében is.
Alábbi menüsoraink csupán ízelítőül szolgálnak konyhánk remekeiből és igényeiknek megfelelően variálhatók. Széles kínálatunkból a választás lehetősége természetesen az Önök kezében van.Szeretettel várjuk Önöket egy személyes megbeszélésre, ahol további információkkal állunk rendelkezésükre. Tel.: +36-62-566-466 E-Mail: hotelforras@hunguesthotels.hu
„Klasszikus” menü 1.Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (filézve, szabadszedéses)Vörösboros marhapörkölt galuskával, sósburgonyával
Vegyes sültestál (2 személyes tálakban): Somlói galuska |
„Klasszikus” menü 2.Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (filézve, szabadszedéses)Marhalábszár pörkölt galuskával és sós burgonyával (szabadszedéssel) Vegyes sültestál (2 személyes tálakban): Pulykajava ananásszal csőben sütve Jércemell sajttal-sonkával töltve, baconben sütve Szűzpecsenyébe göngyölt hátszín tésztában sütve, vörösboros-gombás kacsamáj raguval Borzas vegyes zöldségek Steak burgonya, rizi-bizi, vajas zöldségek
Idény vegyes saláta (uborka, paprika, paradicsom)
Mini töltött káposzta |
„Klasszikus” menü 3.
Tápéi legényfogó leves (szabadszedéses)
|
„Exkluzív” menü
Vendégváró falat Céklában marinírozott tonhal, zöldborsó krémmel Narancsos hollandi mousse, spárgával Libamáj terrine étcsokoládéval Salátakoktél olíva krémmel
Leves: Tökmagos petrezselymes finzerrel burkolt borjúszűzpecsenye, jércemell filé fűszeres kenyérmorzsával, vajas újrépával, cukkinis burgonyával
Desszert: Egri házi sajtok, friss gyümölcsökkel |
Büfé jellegű esküvői menü 1.Előétel tányérszerviz:
Marinírozott tonhal, zöldborsó krémmel Újházi tyúkhúsleves (a hús külön tálalva, nem filézve)
Főételek büféasztalról:
Salátabár Éjfélkor KorhelylevesLassan sült marhahátszín szarvasgombás vajjal Egészben sült sonka Filézett csirkecomb, fokhagymás tejben pácolva Fóliás burgonya kajmakkal Roquefortos burgonyasaláta, görög parasztsaláta, tzatziki Mézes gyümölcssaláta |
Büfé jellegű esküvői menü 2.Welcome falatok érkezéskor:
Füstölt kacsafalatok őszibarack chutneyvel Újházi tyúkhúsleves filézve szabad szedéssel Svédasztalról kínáljuk:
Borjúpaprikás galuskával
Marhanyelv terrin Zöldséges pulykarolád Tormakrémes füstölt sonkaszeletek
Gyümölcsök |
Esküvői kerti party menüsor 1.Újházi tyúkhúslevesHideg málnaleves Fokhagymás sertés tarja Grillezett pácolt sertéscsülök Birkapörkölt bográcsban Fűszeres pácban érlelt marharostélyos Rablóhús Barbecue szószban pácolt csirkecomb filé Joghurtos csirkemell Fóliában sült burgonya szalonnás tejföllel Steak burgonya Grillen készült kerti javak Tzatziki Görög parasztsaláta Házi hordós savanyúság Aranygaluska Gyümölcsös pite Vegyes gyümölcsök |
Esküvői kerti party menüsor 2.Előételek, finger foods falatok:Libamáj nugát balzsam redukcióval Serrano sonka gorgonzolahabbal Bárány húsgolyó mentás tejföllel Hollandi mousse spárgával Vöröstonhal sashimi zöldborsó pürével Antipastik bébi mozzarellával
Marharostélyos lassan sütve Pácolt egész sertéssonka grillezve Juhtúrós, snidlinges pleskavica Filézett kakas pörkölt Kakukkfüves, citromos csirke grillezve Pulykamell aszalt paradicsommal, sajttal csőben sütve Tejes, fokhagymás tengeri harcsa Töltött zöldségek, fűszeres sajtmártással Köretek:
Egészben sült burgonya kajmakkal
Mini töltött káposzta Húsgombóc falatkák Görög parasztsaláta Orosz hússaláta Sajtízelítő fatálon Vegyes gyümölcsök |