Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hunguest Hotel Szeged (korábban Hunguest Hotel Forrás) Gyógy- és Wellness Szálloda Szeged belvárosához közel, a Tisza partján várja a kikapcsolódásra vágyókat. A légkondicionált szobákon túl a pihenést a jakuzzival felszerelt luxuslakosztályok teszik különlegessé. Az étteremben a kulináris élvezetekről világbajnoki aranyérmes séf gondoskodik. A szálloda különlegessége a sok szolgáltatás: bowling, wellness, szépségszalon. Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness és élmény fürdőkomplexuma közvetlen összeköttetésben áll a szállodával. A Napfényfürdő Aquapolis Szeged egész évben közel 4400 m2-es vízfelülettel várja a Vendégeket. Itt található Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája (272 m). A fürdőkomplexum egyedi Forrás Spa részlege 16 éven felüliek nyugodt környezetben történő pihenését szolgálja. A gyógyászati szárnyban szakorvosok és minősített gyógyvíz segíti a gyógyulást. A nyári időszakban Szeged legnépszerűbb strandján is fürdőzhetnek a Vendégek. A szállóvendégek részére a szobaár tartalmazza a fürdőbelépőt is!

Elérhetőség

Hunguest Hotel Szeged

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-62-566-466

Szegi Teki

Szegi Teki a Forrás Hotel kabalateknőse

Szegi Teki a Hunguest Hotel Forrás kabalateknőse

Kedves leendő kicsi Vendégünk!

Szegi Tekinek hívnak, 2017-ben születtem június 29-én. Nevemet a szálloda vendégeitől kaptam.

Hétvégéken és iskolai szünetekben találkozhatsz velem a szállodában reggel és este is. Nagy vagyok, puha és nagyon-nagyon szerethető, valljuk be imádnak engem a gyerekek! A kedvencem, amikor pacsit adnak, megölelnek vagy épp megpuszilnak a gyerekek (van, hogy a felnőttek is). A mini discoban mindig ott a helyem, imádok táncolni és szórakozni!

Egy a fontos: ha a szállodánkban jársz, mindenképp keresd a teknőcös ajándéktárgyakat, amelyeket a Lótusz Bárban tudsz megvásárolni!

Remélem Téged is megismerhetlek! Találkozzunk Szegeden, a Hunguest Hotel Forrásban!

Üdv.

Szegi Teki