Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hunguest Hotel Szeged (korábban Hunguest Hotel Forrás) Gyógy- és Wellness Szálloda Szeged belvárosához közel, a Tisza partján várja a kikapcsolódásra vágyókat. A légkondicionált szobákon túl a pihenést a jakuzzival felszerelt luxuslakosztályok teszik különlegessé. Az étteremben a kulináris élvezetekről világbajnoki aranyérmes séf gondoskodik. A szálloda különlegessége a sok szolgáltatás: bowling, wellness, szépségszalon. Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness és élmény fürdőkomplexuma közvetlen összeköttetésben áll a szállodával. A Napfényfürdő Aquapolis Szeged egész évben közel 4400 m2-es vízfelülettel várja a Vendégeket. Itt található Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája (272 m). A fürdőkomplexum egyedi Forrás Spa részlege 16 éven felüliek nyugodt környezetben történő pihenését szolgálja. A gyógyászati szárnyban szakorvosok és minősített gyógyvíz segíti a gyógyulást. A nyári időszakban Szeged legnépszerűbb strandján is fürdőzhetnek a Vendégek. A szállóvendégek részére a szobaár tartalmazza a fürdőbelépőt is!

Elérhetőség

Hunguest Hotel Szeged

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-62-566-466

Szolgáltatások

A szállodában négypályás bowling-pálya bárpulttal, Xbox-szoba, gyermek játszószoba áll a vendégek rendelkezésére. A biliárdszalon mellett óriáskivetítőn élvezhetőek a sportközvetítések.

BOWLING

Bowling pálya bárpulttal:
Négypályás Bowling Center

Nyitva minden nap
16:00-22:00 óráig
6 000 Ft / pálya / óra
Pályafoglalás: +36-62 / 566-466


BILIÁRD

A szálloda hallban 2 db biliárdasztalon játszhatnak Vendégeink.
Bérleti díj: 2 000 Ft / asztal / óra.


XBOX-SZOBA

A nagyobb gyermekek szórakozását Xbox szoba szolgálja, melynek haszálata ingyenes.


PARKOLÁS

A szálloda előtti parkolóban (kb. 40 férőhely) és a Napfényfürdő Aquapolis mélygarázsában (kb. 230 férőhely): 200 Ft/személygépkocsi/óra.

A szálloda környező utcáiban a városi fizetős parkolási rendszer szabályai szerint lehetséges a parkolás.


GYERMEKANIMÁCIÓ, GYERMEKMEGŐRZÉS

Gyermekanimáció és gyermekmegőrzés hétvégén és iskolai szünetekben!

Találkozz Szegi Tekivel, a szálloda kabalateknősével!

Animációs programok Szegi Tekivel  - kattintson ide!


FÜRDŐKOMPLEXUM HASZNÁLAT AZ ELUTAZÁS NAPJÁN

Elutazás napján a fürdőkomplexum 10 óráig térítésmentesen használható. 10 óra után szállóvendégeinknek lehetősége van 50% kedvezménnyel belépőt váltani a Napfényfürdő Aquapolisba. A kedvezményes belépő az Aquapolis pénztáraiban a szállodai számla bemutatása mellett vásárolható meg és kizárólag az elutazás napjára érvényesíthető.

Amennyiben élni szeretnének ezzel a kedvezményes belépési lehetőséggel, úgy célszerű saját törölközővel, fürdőköpennyel készülni a fürdőzésre, ugyanis az Aquapolis területén azok bérlésére lehetőség nincs, kizárólag megvásárolni tudják őket.


Szállodánk SZÉP-kártya elfogadóhely!
Szállodánkban a következő hitelkártyákkal fizethet: VISA, Eurocard/Mastercard, AmericanExpress.