Mit ajánlunk Önnek? Segítünk dönteni!

Ha a különböző keresések ellenére is tanácstalan, mit válasszon, melyik Hunguest Hotels szálloda lesz a leginkább megfelelő Önnek, családjának, íme, igyekeztünk pár kulcsszó alá rendezni helyenként tréfás, de mégis komolyan veendő javaslatainkat. Bizonyára körvonalazódott már a jellege, merre, mit szeretnének csinálni. Hangsúlyoznának a gasztronómiára? Mindegy, csak wellness legyen? Jó lenne hűsölni? Esetleg strandpapucsban és koktéllal a kezében is laptopját bújja? Vagy egyszerűen csak abban biztos, hogy a semmittevés a legfőbb cél... Klikk arra, amire vágyik!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
akciógasztronómianyugalom
aktívgyermekeknyugdíjas
asztmagyógykúraolcsó
Balatonhegyvidékreuma
borhűsöléssemmittevés
Budapestkirándulástengerpart
családkülönlegesvíz
élményfürdőmasszázswellness
erdőnászútwifi

AKCIÓ
Igen, érdemes kivárni, a 19-re lapot húzni, mert Ön szereti a szállodáinkat és tudja, hogy olykor igen előnyös ajánlatokat ki lehet fogni. Itt van rögtön a Palota hétvégi ajánlata vagy a Flóra nemsokára lejáró akciója. Vakációs akcióinkat csokorba gyűjtöttük még nyár elején, érdemes csemegézni - de még jobb ide visszanézni, ha lesz valami friss - szólunk!

AKTÍV

ASZTMA
Sajnos már-már népbetegséggé válnak a különböző asztmatikus betegségek. Nagyon is meggondolandó a kikapcsolódás helyszíne tehát. Mindenképp javallt a Hunguest Hotel Pelion, a szálloda közvetlenül a tapolcai gyógybarlangra épült, azzal közvetlen összeköttetésben áll. Tudjon meg többet a barlangkúrákról!

BALATON

BOR

BUDAPEST

CSALÁD

ÉLMÉNYFÜRDŐ

ERDŐ

GASZTRONÓMIA

GYERMEKEK

GYÓGYKÚRA

HEGYVIDÉK

HŰSÖLÉS

KIRÁNDULÁS

KÜLÖNLEGES

MASSZÁZS

NÁSZÚT

NYUGALOM

NYUGDÍJAS

OLCSÓ

REUMA

SEMMITTEVÉS
Érthető... volt elég nyüzsgés, még hétvégén is tennivalók, ha mást nem, hát otthon. Gratulálunk Önnek, hogy büszkén vállalja igényeit. Önnek Montenegróban a tengerparti Hunguest Hotel Sun Resortot ajánljuk (bár a környezet szépsége meghíúsíthatja a semmittevést). Belföldön

TENGERPART

VÍZ

WELLNESS

WIFI