Különleges szarvasgomba-vacsoraest a Hunguest Hotel Aqua-Solban

Szarvasgomba vacsoraest Hunguest Hotel Aqua-SolA Hunguest Hotels Chef Club ’99 aranyérmes mesterszakácsai és az Aranyszarvas - Gomba Kft. Gourmet vacsoraestet szervez 2008. november 28-án, amelynek fő témája a szarvasgomba és a belőle készült ínyenc fogások bemutatása.

A program két részből áll:

- Délután 16:30-tól a Hunguest Hotel Aqua-Sol konferenciatermében egy kóstolóval egybekötött termékbemutatóra kerül sor, szakmai látogatók, szakmai meghívottak és a vacsoraesten résztvevők részére, mely díjtalan.

- A 6 fogásos vacsora 18:00 órától veszi kezdetét a szálloda Korzó éttermében, amelynek ára 8.000,- Ft / fő.


MENÜ

Vákumban abált libamáj terrine szarvasgombás libamáj mousse-val, meggyes-vaniliás céklalekvárral;

Tőkehalfilé, szarvasgombás pestoval, krémsajttal és királyrákkal töltött raviolival,
„Hal consommé papardellé-vel” zeller redukcióval és petrezselyem krémmel;

Szarvasgombás fűszerkrémmel sült báránygerincfilé fenyőmagos hagyma chutney-val, parajfelfújttal és tárkony sorbettel;

Bélszínsteak és szarvagombás grillkolbász narancsos mustárral, burgonyapürével, posírozott zöldségekkel, karamellizált gyöngyhagymával és szférikus vörösborszósszal;

Mandulás streuzel passionfruit zselével, mogyorós spagettivel és szarvasgombás ganache-val;

Kecskesajt ízelítők szarvasgombás vajjal, frissen sült baguette-tel

 


E különleges vacsorára szóló jelentkezésüket a szálloda értékesítési osztályán regisztrálják munkatársaink az alábbi elérhetőségeinken:
Tel.: 52/273334, 52/273335
hotelaquasol@hunguesthotels.com, www.hotelaquasol.hunguesthotels.com


Szarvasgomba a Wikipédián
Szarvasgomba.hu - szarvasgomba portál
Gasztronómiai sikereink:
- erfurti szakácsolimpia
- luxemburgi szakácsvilágbajnokság