Hunguest Hotels aranyérmek!

A november 18-22. között Luxemburgban megrendezésre került Szakács világbajnokságról számos fényesen csillogó éremmel tért haza a Hunguest Hotels.
A regionális csapatok versenyében mindhárom programban aranyérmet szerzett, így összesített aranyat vívott ki a szállodalánc hajdúszoboszlói (Hunguest Hotel Aqua-Sol és Béke) és szegedi (Hunguest Hotel Forrás) szállodáinak séfjeiből álló egység.
Az egyéni versenyzők mezőnyében is kiemelkedő sikerekkel büszkélkedhet a Hunguest Hotels: Szűcs Sándor a galyatetői Hunguest Grandhotel Galya séfje aranyérmet, míg Veress Ferenc, a lillafüredi Hunguest Hotel Palota fiatal tehetsége ezüstérmet szerzett.

Az eredménylista ezzel korántsem teljes, hiszen a Hunguest Hotel Béke, Helios, Pelion és Répce Gold szállodák által kiállított második csapat összetett bronzéremmel tért haza a megméretésről. Veress Ferenc artisztika kategóriában is kiállította három alkotását, amelyeket a zsűri egy ezüst- és két bronzéremmel díjazott.

Az 1978 óta négyévenként megrendezésre kerülő világbajnokság az egyik legjelentősebb gasztronómiai eseménynek számít a világon. A mezőny erősségét jelzi, hogy idén is öt kontinens közel ezer szakácsa versengett az érmekért.

A sikeres szereplést támogatták: Johnson Diversey Magyarország Kft., Sara Lee